• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. august 2011 - Volkswagen

De første billeder af VW up!

Volkswagen har frigivet de første billeder af up!

up! kommer til Danmark i starten af 2012, men prisen er stadig ukendt. up! kommer til Danmark i starten af 2012, men prisen er stadig ukendt.

Volkswagen

Volkswagen up!
På trods af sine beskedne mål er up! den største nyhed fra Volkswagen i mange år. Ikke mindst i Danmark, hvor ca. 20 % af alle nye biler stammer fra det såkaldte mikrobils-segment, er Volkswagens nye mini-cruiser en efterspurgt nyhed.

Søg brugt Volkswagen her

Sympatisk ydre
up! blev for første gang vist som konceptbil på den internationale biludstilling i Frankfurt i 2007. Som billederne viser ligger den endelige version sig tæt op ad konceptbilen, bla. med de runde former og den karakteristiske transparente bagklap. Et design der i 2007 blev sammenlignet med Apples produkter pga. de organiske former, der sammen med frontens happy face, giver up! sit sympatiske ydre.

take up!, move up! og high up!
up! er trods sine beskedne mål (i cm: l 354, b 164, h 147) skabt til at rumme fire personer og vil fra start blive tilbudt i to benzinvarianter. Begge en-liters og med hhv. 60 og 75 hk. Begge motorer vil kunne køre over 20 km/l ved blandet kørsel. Ligeledes vil up! komme i både to-dørs og fire-dørs versioner. Desuden har up! et bagagerum på hele 251 l.
På udstyrssiden vil up! blive tilbudt i tre udstyrsvarianter under navnene take up!, move up! og high up! ESP er naturligvis standard på alle up! på det danske marked.

up! kommer til Danmark i 2012
Og Volkswagen lover på forhånd, at up! vil være udstyret over det niveau, man normalt finder i denne bilklasse, således vil man bl.a. kunne tilvælge automatgear og City-emergency-brake. På infotainment-siden skulle up! sætte helt nye standarder for segmentet.
Volkswagen up! kommer til Danmark i starten af 2012. Priserne er endnu ikke kendte.

Interesseret i en brugt Volkswagen? Søg her.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.