• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. august 2011 - Skoda

Rekordsalg for Skoda

Skoda satte ny salgsrekord i første halvdel af 2011.

Den tjekkiske bilproducent Skoda satte i årets første 6 måneder ny salgsrekord. Den tjekkiske bilproducent Skoda satte i årets første 6 måneder ny salgsrekord.

Skoda

Vækster med over 20 procent
Salget af nye biler steg med hele 20,1 % til 454.700 biler sammenlignet med sidste år. Væksten kommer fra alle regioner, men især det kinesiske og det russiske marked har udviklet sig særdeles eksplosivt. Også Vesteuropa med en vækst på 11,1 % har bidraget til det imponerende resultat.

Fabia og Octavia i top
Alle modellinjer Fabia, Octavia, Superb, Roomster og Yeti har oplevet en betragtelig efterspørgsel. Dog står familiebilerne Fabia og Octavia stadig for den største del af Skodas salg. Flagskibet den store familie- og jobbil Superb og Superb Combi har endvidere overgået de meget store forventninger, der blev stillet ved introduktionen, og Superb får en større og større betydning for Skodas salg og generelle image.

Vækstplan frem til 2010
Mærket er i fuldt sving med at gennemføre en ambitiøs vækstplan, der som mål har 1,5 millioner solgte biler senest i 2018. Dette mål skal opnås gennem en kontinuerlig introduktion af nye biler. Således forventer Skoda fremover, at introducere en ny bil hver 6. måned.        
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.