• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. august 2011 - Autocom

Sælg din bil på auktion

Spar tid og besvær.

Mange danskere benytter sig nu af muligheden for at sælge deres bil på auktion. Mange danskere benytter sig nu af muligheden for at sælge deres bil på auktion.

Autocom.dk

Sidste år tilmeldte danskerne 33.000 biler på den online bilauktion Autocom.dk, og med en væsentlig stigning i nyregistreringer forventes tendensen for hurtigt bilsalg på auktionen at fortsætte.
 
Let og hurtigt bilsalg på auktion
Autocom.dk fastslog i 2010 sin position som Danmarks førende online bilauktion. På auktionen sælges bilen på 24 timer og oftest til en bedre markedspris end der kan opnås hos den lokale forhandler.

Konceptet er let og hurtigt: lav en grundig beskrivelse af bilen, upload nogle gode billeder og derefter har 4.000 bilforhandlere mulighed for at byde om kap på bilen. Når bilen er solgt, afhenter forhandleren den. 

Private kan med fordel sælge via Autocom.dk
 ”Vi har haft online bilauktioner i 10 år, hvor private har kunnet slippe for besværet med at køre rundt til 20 forskellige forhandlere i et forsøg på at få den bedste pris for deres brugte bil. I stedet for at køre rundt og bruge en masse tid på det, kan sælger blot sætte sin bil til salg på hjemmesiden og lade de forhandlere, der rent faktisk har en interesse i at købe bilen, komme med en god pris. Det sparer tid og besvær og sikrer at sælger får solgt sin bil til en god markedspris”, fortæller Morten Holmsten, salgsdirektør i Autocom.dk.

Kun registrerede forhandler kan købe
Kun registrerede bilforhandlere har adgang til at købe biler på bilauktionen Autocom.dk, men både firmaer og private kan få adgang til at sætte biler til salg.

Bilen skal sættes til salg med en realistisk minimumspris, som Autocom.dk’s konsulenter gerne hjælper med, men som også kan findes ved hjælp af eksempelvis Bilpriser.dk’s salgsvurdering. Bilen sælges kun, hvis mindsteprisen opnås – medmindre andet aftales efter auktionens afslutning.

Du kan læse mere om Autocom.dk på www.autocom.dk

 
 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.