• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. august 2011 - Toyota Danmark A/S

En stærkere Toyota Hilux

Den trofaste og hårdføre arbejdshest forbedres i både styrke og design.

Hilux blev i 2010 for tredje år i træk den mest solgte pick-up i Europa. Hilux blev i 2010 for tredje år i træk den mest solgte pick-up i Europa.

Toyota
Hilux vil mere
I over 40 år har den bevist sit værd og sin status som en af de ubetinget mest hårdføre og driftsikre pick-up’er i verden. Den tegnede sig for næsten syv ud af ti solgte pick-up’er i Danmark i 2010 og er fortsat i samme overlegne stil i år.
Men Toyota Hilux vil endnu mere. Derfor markerer den potente pickup sig påny og denne gang med endnu flere kræfter, mere miljørigtige motorer og et markant skarpere design.

Allerede fra oktober kommer Toyota Hilux således med det velkendte kraftværk af en turbodieselmotor i form af den tohjulstrukne 2.5 liters D-4D. Men der er proppet endnu flere hestekræfter i den i forvejen muskuløse motor, som nu får 144 hk, og det er 24 flere end den nuværende motor har. Kombineret med en effekt på 343 Nm allerede fra 2.000 omdrejninger skulle langt de flestes behov være dækket ind rent motormæssigt.

Find din næste Toyota Hilux her på Bilpriser.dk

Forbedret brændstofforbrug
Den opdaterede motor viser sig samtidig fra sin miljørigtige side trods tilførslen af ekstra kraft. Det gennemsnitlige brændstofforbrug er nemlig forbedret hele 14 procent fra 12 km/l til 13,7 km/l.

Flere kræfter
Er der behov for endnu flere kræfter, kan Hilux også tilbyde dette. Den trofaste arbejdshest vil nemlig fortsat kunne fås med en kraftfuld 3.0 liters turbodieselmotor med 171 hk. Begge Hilux-motorerne er udstyret med dieselpartikelfilter, hvilket gør, at de opfylder Euro 5 normen og dermed overholder de strengeste miljøkrav.

Ansigstløft
Det er ikke kun på kraft og miljø, at den nye Hilux udmærker sig. Toyota har nemlig også givet bilen et kraftigt ansigtsløft med en nydesignet front. Frontgrillen, det udvidede luftindtag i kølerhjelmen, sidespejlene med blinklys, de bredere forlygter og den nye forkofanger giver pick-up’en det helt rigtige udtryk af kvalitet og robusthed.

Høj kabine-kaliber
Kabinen i den faceliftede Hilux giver et indtryk af en behagelig og moderne bil med det nydesignede instrumentpanel, metaldetaljer på både læderrat og gearknop samt et mørkere interiør.

Varianter
Det er muligt at få Hilux i fire varianter, der får nyt navn, så de fremover følger de fleste andre Toyota-modeller. De fremtidige lettere gennemskuelige udstyrsbetegnelser bliver såldes T1, T2, T3 og T4. Som vanligt er Hilux veludstyret allerede fra den mindst udstyrede variant T1, der har manuel aircondition, sædevarme, sidespejle med varme og lad med sikkerhedsgitter som standard. De to bedst udstyrede varianter, T3 og T4, indeholder som standard bl.a. Toyotas nye multimediesystem Toyota Touch, der er en 6.1” trykfølsom skærm til styring af bl.a. bakkamera, radio/cd, Bluetooth, aux-in og usb.

Toyota Danmark A/S arbejder i øjeblikket på højtryk for at få priserne klar til introduktionen i Danmark til oktober.

 
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.