• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. juni 2011 - Peugeot

Topscore til Peugeot 508

Peugeot 508 oplever et større salg end forventet.

Stor succes for Peugeot 508 som opnår 5 stjerner i EuroNCAP crashtest. Stor succes for Peugeot 508 som opnår 5 stjerner i EuroNCAP crashtest.

Peugeot
508 også populær i Danmark
Peugeots nye kandidat i firmabilsklassen, 508, har fået en forrygende start på det europæiske marked med et salg, der ligger 40 % højere end forventet. Også i Danmark har 508 fået en meget positiv modtagelse, som betyder stor efterspørgsel på modellen hos de danske forhandlere.

5 stjerner til Peugeot 508
Nu har Peugeot 508 netop fået blåstemplet sit sikkerhedsniveau af den europæiske sikkerhedsorganisation, EuroNCAP, der i sin crashtest af 508 har tildelt den de maksimale 5 stjerner efter det nye strengere reglement. I testresultatet fremhæves især piskesmældstesten som positiv, og sikkerheden for børn udmærker sig ved en topplacering.
EuroNCAP har offentliggjort sine seneste crashtestresultater, hvor blandt andet Peugeot 508 er blevet testet og markerer sig ved at være blandt de modeller, der har opnået de maksimale 5 stjerner for det samlede sikkerhedsniveau.

Find din næste brugte Peugeot på Bilpriser.dk

Positivt for børn og voksne
EuroNCAP vurderer sikkerheden for voksne på forsæderne som god, idet kabinen forblev stabil i frontaltesten og det ikke var nødvendigt med knæairbags for at sikre det vigtige ben- område. Særlig resultatet i piskesmældstesten fremhæves som positivt.
Sikkerheden for børn får maksimal score for børn på 3 år. Her fremhæves muligheden for at frakoble passagerairbaggen og informationen om, hvorvidt airbaggen er tilkoblet eller ej roses for at være meget tydelig.

Selealarm på alle sæder
Peugeot 508 er som standard udstyret med selealarm på alle sæder og ESC og fra Active-niveau er også fartpilot/-begrænser standardudstyr. ESC-systemet bestod EuroNCAPs nye dynamiske ESC test på overbevisende vis og sammen med det generelle høje aktive sikkerhedsniveau har det resulteret i 7 points for aktiv sikkerhed svarende til hele 97 % af mulig pointscore.
Peugeot 508 har samlet set et højt sikkerhedsniveau, der placerer den blandt de sikreste biler i sin klasse.

Find din næste Peugeot i bilbasen på Bilpriser.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.