• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. maj 2011 - FDM

GTI'er stiger hurtigst i værdi

Stor interesse for klassikerne.

Peugeot 205 GTI er en af de nyklassikere, der stiger hurtigst i værdi i disse år Peugeot 205 GTI er en af de nyklassikere, der stiger hurtigst i værdi i disse år

FDM

GTI-biler fra 80erne er ved at etablere sig godt og grundigt på klassiker-markedet og er nu blandt de biler, der stiger hurtigst i værdi.

Stor interese for GTI'erne
1980erne var GTI-bilernes årti – og nu er de sporty familiebiler med stor bagklap tilbage i rampelyset som nybagte klassikere. I disse år eksploderer interessen for 70er- og 80er-biler, ikke mindst for GTIerne.

”Første generation af VW Golf GTI, der skød GTI-bølgen i gang, er allerede en etableret klassiker. Men også Peugeot 205 GTI er nu et interessant investeringsobjekt, for regnet i procent er den en af de biler, der stiger hurtigst i værdi – i udlandet er priserne næsten tredoblet på fem år”, siger MotorClassics chefredaktør, Bo Christian Koch.

Forklaringen er enkel: ”Når folk kaster sig ud i at købe deres første klassiske bil, vælger de gerne den bil, de drømte om som børn, eller ikke havde råd til som unge. Og mange af dem, der drømte om GTIerne dengang i 80erne, er nu omkring de 40 og har råd til at opfylde deres gamle drengedrøm”, siger Bo Christian Koch.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.