• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. maj 2011 - Volkswagen

Ny Passat BlueMotion

Endnu mere brændstofbesparende.

Passat BlueMotion kan bestilles allerede nu. Passat BlueMotion kan bestilles allerede nu.

Volkswagen

Volkswagen Danmark tilbyder nu endnu en brændstofbesparende model i produktpaletten: Passat BlueMotion og i stationcar-udgaven Passat Variant BlueMotion, der begge kan bestilles nu.

Ny Passat BlueMotion slår sin egen rekord
Den nye Passat blev introduceret i januar i år og har siden ligget højt på salgslisten. Nu føjer Volkswagen den brændstofbesparende udgave med BlueMotion-betegnelsen til modelprogrammet.

Med en teoretisk rækkevidde på op til 1.700 km pr. tankfuld, slår Volkswagen med den nye Passat BlueMotion sin egen rekord i langt-på-literen.

Endnu mere effektiv motor
Både Passat BlueMotion og Passat Variant BlueMotion er udstyrede med den effektive 1,6 l TDI-motor med 105 hk. Men i Passat BlueMotion er den lille turbodiesel gjort endnu mere effektiv: Ifølge de officielle tal kører Passat BlueMotion 24,4 km/l og udleder 109 g CO2 pr km.

Vælger man Passat Variant BlueMotion skal man kunne køre 23,3 km/l i gennemsnit.

Begge modeller er udstyrede med start-stop-system, og et system til genvinding af bremseenergien. Passat BlueMotion har desuden en mere lukket kølergrill end Passat, dette er for at minimere luftmodstanden. Af samme grund har man sænket vognen 10 mm og sedan-versionen har fået en lille øko-spoiler.

Nyt udseende til Bluemotion
Af synlige ydre kendetegn er Passat BlueMotion pyntet med BlueMotion-logoet både på bagklappen og i kølergrillen, der også adskiller sig fra de øvrige Passater ved at have to kromlister mod de vanlige fire. Hvad man derimod ikke ser med det blotte øje er at Passat BlueMotion kører på rulleoptmerede dæk, har beklædt undervogn og en kørecomputer, der indikerer det optimale gearskift.

Væsentlig reduceret pris
Med en pris på 346.398 kr. for sedan-udgaven og 366.394 kr. for den rummelige variant-model, ligger tredje generation af Passat BlueMotion væsentligt under prisen på forgængeren.
 
Set i forhold til den tidligere BlueMotion-model er priserne reducerede med over 21.000 kr. for begge modeller, på trods af at den nye Passat har bedre teknik og mere standardudstyr.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.