• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. april 2011 - Subaru

Premiere på Subaru Impreza

Mere plads og bedre sikkerhed

4. generation Impreza planlagt til at blive lanceret i Danmark i andet halvår 2011. 4. generation Impreza planlagt til at blive lanceret i Danmark i andet halvår 2011.

Subaru

Den nye Subaru Impreza fik påskepremiere i New York og vil blive lanceret i Danmark sidst på året.
 
Ny Impreza skal forstærke Subarus position
Impreza er et af bilverdenens stærkeste varemærker. Modellen lanceredes i 1992 og nu er det tid til en helt ny generation. Med den nye Impreza vil Subaru forstærke sin position i det populære C-segment, mens mærkets sportvogns-DNA lever videre i den fornylig lancerede STI Racing. 

Søg brugt Subaru

Mere plads i den nye model
Den nye Impreza byder på mere plads i kabinen, på trods af at ydermålene er stort set uændrede fra nuværende generation. Akselafstanden er 2,5 centimeter længere og A-stolpens nedre fæste sidder 20 centimeter længere fremme. Dørene har en ny struktur, som giver en bredere kabine.
 
Den nye Impreza byder også på mere plads til benene på bagsædet, samtidig med at bredere døråbninger gør det lettere at stige ind. Siddepositionen er noget højere end tidligere, hvilket sammen med de smalle, fremflyttede A-stolper og lavere placerede instrumentpanel giver et godt overblik og en følelse af god kontrol.

Sikkerhed i højsæde
Den nye Impreza er udviklet til at få højeste karakterer i alle internationale crashtests.
Karosserikonstruktionen giver højere beskyttelse mod crash påvirkninger fra alle vinkler. I standardudstyret indgår også knæairbag på førerpladsen.

Drevet af Boxermotor
Priser og motoralternativer for det danske marked er endnu ikke fastlagt. Sikkert er det dog at den nye Impreza vil blive drevet af den seneste generation af brændstofseffektive Boxermotorer, have permanent og symmetrisk 4-hjulstræk, Subarus trinløse automatgearkasse Lineartronic, som alternativ til det manuelle gearskifte, samt start-stop teknik som standard.  

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.