• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. marts 2011 - Suzuki

Suzuki tilbyder privatleasing

Suzuki og easyfleet indgår samarbejde om privatleasing.

Den populære og køreglade Swift kan leases fra kr. 1.995 pr. måned. Den populære og køreglade Swift kan leases fra kr. 1.995 pr. måned.

Suzuki
Leasing til private
Leasing er populært som aldrig før, og efter en sondering i markedet er Suzuki nu klar med en ny samarbejdsaftale om leasingaftaler til private.

Se aktuelle privatleasing tilbud!

"Danskerne har det sidste års tid fået øjnene op for privatleasing, og vi får hver dag forespørgsler fra kunder, der efterspørger muligheden. Derfor skal vi naturligvis have et attraktivt tilbud til dem", fortæller planlægningschef Flemming Søgaard, der har lagt stor vægt på at finde en samarbejdspartner, der matcher både Suzuki-kundernes og de 67 autoriserede forhandleres krav.

"Easyfleet har både de rigtige systemer og de rigtige holdninger. Derfor har vi efter en markedssondering valgt dem som vores nye samarbejdspartner", siger Flemming Søgaard.
Han forventer, at det nye samarbejde vil betyde, at Suzuki udvider sin kundekreds og derfor også får fat i flere, der målrettet går efter at privatlease i stedet for at eje bilen. Et synspunkt, easyfleets adm. direktør, Peter Lorentzen, bakker op om.
"Vores erfaringer viser, at et bilmærke der både er attraktivt på salg og leasing kan vinde vigtige markedsandele. Og med den udvikling Suzuki viser for tiden, forventer vi os meget af samarbejdet", siger han.

Leasingydelser fra under 1.500 kr. pr. måned
Det nye samarbejde træder i kraft i slutningen af marts måned og omfatter Suzuki Alto, Splash, Swift samt SX CombiBack. Og med leasingydelser fra under 1.500 kr. pr. måned og en førstegangsydelse fra kun kr. 15.000, er der tale om et attraktivt tilbud i markedet. Leasingaftalen omfatter bl.a. gratis benzinkort med indbygget rabat, ligesom den kan udbygges med forskellige dæk-tilvalg, forsikringsordninger og vejhjælpsydelser. Og når aftalen udløber er det en uafhængig taksator, der beskriver bilens tilstand og afgør, om der evt. skal betales for ekstraordinær slidtage eller skader.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.