• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. marts 2011 - Peugeot

Peugeot 508 Van præsenteres

Verdenspremiere på Transport 2011.

Verdenspremiere på 508 Van Verdenspremiere på 508 Van

Peugeot
Når dørene åbnes til Transport 2011 i Herning Messecenter, kan Peugeot ikke blot fremvise tre Danmarkspremierer på sin stand - én af modellerne er sågar også en verdenspremiere. Det er første gang, at den eldrevne varebil, Partner Van Electric, vises frem for offentligheden i Danmark, mens den spritnye 508 Van både har Danmarks- og verdenspremiere. Herudover viser Peugeot den smarte elbil, iOn, i en specialfremstillet prototype som Van.

Verdensnyhed præsenteres
Den absolutte verdensnyhed på standen er Peugeots helt nye eksklusive businessbil i Van-udgave: 508 Van. Nøgleordene for 508 er kvalitet, effektivitet og passion, hvilket kommer til udtryk i overbevisende brændstoføkonomi og forførende køreegenskaber.

Udviklingen har taget fire år og resultatet er en moderne businessbil, der har overbevist selv de mest kritiske motorjournalister rundt om i verden.

Den version, der kan opleves på Transport 2011, er en 508 SW Allure 2.0 HDi FAP, som i Van-udgave kan fås til 209.990 kr. ekskl. moms. Med den innovative og brændstofbesparende e-HDi microhybrid-teknologi fås 508 Van til 199.990 kr. ekskl. moms.

Søg brugte Peugeot Van her

Varebiler med respekt for miljøet
Peugeot har dedikeret et særligt område på sin stand til sine miljøeffektive varebiler. Her kan man for første gang opleve den nye Partner Van Electric. Den er udstyret med en motor på 43 kW, der har et moment på 180 Nm og en topfart på 112 km/t. Batterierne er på 23 kW og er placeret i bilens forende, så de ikke tager plads fra varerummet.

Peugeot viser også den handy Peugeot Bipper Van med Stop&Start system og FAP partikelfilter, der med semiautomatisk gearkasse kan præstere et brændstofforbrug på helt op til 24,4 km/l. Bipper Van Stop&Start fås fra 104.990 kr. ekskl. moms.

I anledning af Transport 2011 har Peugeot fået udviklet en varebilsprototype af iOn, som er Peugeots nye elbil. iOn har en ydelse på 64 hk og et maksimalt drejningsmoment på 180 Nm, hvilket giver en topfart på 130 km/t. Den er udstyret med et lithium-ion batteri på 16 kWh og har en rækkevidde på optil 150 km.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.