• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. marts 2011 - Toyota

Kylie som kølerfigur på Lexus

Kylie Minogue og Lexus i samarbejde.

Kylie Minogue glæder sig til samarbejdet med luksusbilen Lexus CT 200h. Kylie Minogue glæder sig til samarbejdet med luksusbilen Lexus CT 200h.

Lexus
En kombination af el og benzin
En bil med et frækt design og fænomenale køreegenskaber fortjener også en markant personlighed som frontfigur. Derfor har det japanske luksusbilmærke Lexus indgået et helt nyt partnerskab med den verdensberømte popsangerinde Kylie Minogue. Det sker i forbindelse med introduktionen af verdens første kompakte luksusbil med hybridmotor Lexus CT 200h, der kører på en kombination af el og benzin.

En stille revolution
Partnerskabet mellem Kylie Minogue og Lexus ligger da også lige for. Elegant, moderne og smart er nemlig både ord, der hæfter sig til såvel den nye hybridbil fra Lexus som til den australske megastjerne, der er blevet et ikon inden for popmusikken.
Aftalen betyder, at Kylie Minogue går forrest som blikfang i de internationale reklamer for Lexus CT 200h med budskabet om, at den stille revolution er begyndt. Den nye bil fra Lexus udmærker sig nemlig bl.a. ved at være den absolut mest støjsvage i sin klasse, ikke mindst på grund af sin miljørigtige og næsten lydløse hybridmotor, der har et brændstofforbrug på 26,3 km/l og en CO2-udledning på kun 87 g/km.

Kylie glæder sig til samarbejdet
”Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Lexus i forbindelse med introduktionen af den nye kompakte hybridbil CT 200h. Den er både stilfuld og elegant, og jeg er sikker på, at den vil indlede en stille revolution,” siger Kylie Minogue.
For nylig tog den smukke popdiva hul på sin nye verdensturné Aphrodite - Les Folies i Herning. Om transporten rundt i verden ligefrem foregår i Lexus CT 200h, er nok tvivlsomt. Men så kan Kylie Minogue glæde sig til efter sin turné, hvor en funklende ny og smart CT 200h står klar til hende.

Pris
Lexus CT 200h koster i Danmark fra 378.731 kr. og kan både ses og prøvekøres hos Lexus Copenhagen i København.

Søg brugt Lexus til salg på Bilpriser.dk

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.