• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. marts 2011 - Volvo

Volvo viser vejen

Ultratynd navigationsenhed kan nu fås til alle modellerne i Volvo's aktuelle program.

Den nye Garmin navigationsenhed fra Volvo Den nye Garmin navigationsenhed fra Volvo

Volvo
Den nye, ultratynde Garmin navigationsenhed, der blev introduceret i 2010 sammen med Volvo S60 og V60, kan nu fås som ekstraudstyr til alle modellerne i Volvo's nuværende program. Den bærbare navigationsenhed er elegant integreret i en holder i forrudestolpen i førersiden. Enheden, der har indbygget højttaler og ladeenhed, købes og monteres hos Volvo-forhandlerne.

"Garmin nüvi 3790 er ultratynd med sine under 9 mm. Placeringen i forrudestolpen i førersiden, gør det let at aflæse og betjene systemets touch-screen. Man kan tage enheden med ud af bilen, og systemet kan huske, hvor man har parkeret," forklarer Jonas Nilsson, direktør for Volvo Cars' tilbehørsafdeling.

"Den nye navigationsenhed lever selvfølgelig op til Volvo Cars' skrappe sikkerhedskrav. Stemmegenkendelse gør det muligt for føreren at holde begge hænder på rattet. Han eller hun skal bare indtale en stemmekommando og derefter de menuvalg, der fremgår af skærmen," fortsætter Jonas Nilsson.

Find din næste brugte Volvo her

Multi-touch og 3D display
Multi-touch funktionen er omfattende med i alt er der ti bekvemme kommandoer. Større bygninger og seværdigheder bliver vist i 3D for at give bedre overblik. I vejkryds bliver føreren dirigeret ind i den rigtige vognbane i god tid.

Ved hjælp af den såkaldte Traffic Message Channel (TMC) radio-datateknologi giver navigationssystemet føreren besked, hvis der er trafikproblemer undervejs, og anbefaler en alternativ rute.
Andre unikke detaljer er Volvo's start-up logo, ligesom man kan se, hvor Volvo-værkstederne er placeret.

I Danmark leveres Garmin nüvi 3790 forprogrammeret med europæiske vejkort.
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.