• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. marts 2011 - Toyota Danmark A/S

Lexus introducerer CT 200h

Lexus CT 200h lander i Danmark d. 6 marts.

Den nye Lexus CT 200h. Den nye Lexus CT 200h.

Lexus
Lexus fremrykker introduktionen
Oprindeligt var planen først at sende Lexus CT 200h ud på de danske veje i april 2011. Men nu har det japanske luksusbilmærke Lexus fremrykket introduktionen af verdens første kompakte luksusbil med hybridmotor, der kører på en kombination af el og benzin. Lexus CT 200h lander nemlig i Danmark allerede i weekenden 6. marts.

Stor interesse for CT 200h
Dermed slår Danmarks eneste Lexus-forhandler Lexus Copenhagen på Banevingen 9 i København altså dørene op til åbent hus for alle interesserede i forårets første weekend.
”Vi har haft utrolig stor interesse for CT 200h allerede. Derfor har vi gjort alt for at fremrykke introduktionen af bilen med den nyeste hybridteknologi og et virkelig flot design. Det er heldigvis lykkedes, og vi kan næsten ikke vente med at vise CT 200h frem i den kommende weekend,” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S, der er importør af Lexus.
Konkurrencedygtig pris Den kompakte og luksuriøse Lexus CT 200h er i flere medier blevet rost for den rette luksusfornemmelse, sin eminente køreegenskaber, unikke design, støjsvage motor og ikke mindst for den særdeles konkurrencedygtige pris fra kun 378.731 kr.
Med et sådant prisskilt blander den kompakte hatchback sig for alvor i feltet af luksusbiler til den kvalitetsbevidste køber. Endda helt uden at gå på kompromis med alle de traditionelle Lexus-værdier.

En veludstyret Lexus
Den kompakte Lexus er som standard også rigt udstyret. Man kan således nyde god musik til kørslen gennem de seks højttalere til cd-radioen med aux- og usb-indgang. Mulitifunktions læderrat, lædergearknop, opvarmede elsidespejle, fjernbetjent centrallås og alufælge hører også til blandt den omfattende pakke af standardudstyr i Lexus CT 200h.
Bilen introduceres udelukkende med hybridmotor, der kører på en blanding af både benzin og el. Med et gennemsnitligt brændstofforbrug på 26,3 km/l og en CO2- udledning på kun 87 g/km samt stort set ingen udledning af kvælstoffer og partikler – i modsætning til konkurrerende dieselbiler – ligger Lexus CT 200h dermed miljømæssigt foran selv de mindste biler på markedet og langt foran biler i samme klasse.

Lexus Copenhagen holder åbent hus søndag 6. marts 2011 fra kl.11 til kl.15. Se evt. mere på www.lexus.dk.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.