• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. marts 2011 - Kia

Nyt fra KIA i Geneve

Tre nyheder fra KIA på biludstillingen i Geneve.

Se den nye KIA Rio som kører hele 31,3 km/l på biludstilligen i Geneve. Se den nye KIA Rio som kører hele 31,3 km/l på biludstilligen i Geneve.

KIA
KIA præsenterer nyheder
KIA fejrer i dag (tirsdag den 1. marts 2011) et historisk år for mærket med tre premieremodeller på den 81. udgave af Salon International de l’Auto i Geneve.  Den helt nye KIA Rio i kompaktklassen får debut på verdensscenen i Schweiz.  Den helt nye KIA Picanto i segmentet for små biler vises for første gang uden for Korea.  Og den nye KIA Optima Hybrid vises for første gang frem for et europæisk publikum.

Små kompakte biler står for meget af salget
“KIAs enestående, stærke tilstedeværelse omfatter tre premierer og viser vores mærkes designmæssige revolution, teknik i verdensklasse og avancerede hybridteknologier", udtalte Hyoung-Keun Lee, som er Vice Chairman hos KIA Motors Corporation.  "I Europa og rundt om i verden står de små og kompakte biler for en meget stor del af det globale bilsalg, så introduktionen af den nye Picanto og den nye Rio er meget vigtig for KIA i et år, som jeg er sikker på vil blive en milepæl for vores mærke".

Europæisk finesse med koreansk krydderi
Den 4. generation af KIA Rio er en revolution, og ikke en evolution af forgængeren.  Den har en dristig og iøjnefaldende personlighed, som kombinerer europæisk finesse med koreansk krydderi og skaber et formsprog, der også udstråler latinerflair, så bilen i sandhed får global appeal.
Den nye Rio har lave driftsomkostninger og klassens laveste udslip af CO2-emissioner – niveauet for modelrækken starter ved blot 85 g/km. Sammen med en brændstoføkonomi på hele 31,3 km/l bliver Rio den mest miljøvenlige bil med forbrændingsmotor i Europa.

Kia Picanto er blevet voksen
Den helt nye KIA Picanto er en lille bil, der nu er blevet voksen.  Den er nydesignet og ny konstrueret med et enestående udseende, der udtrykker robusthed og modenhed.  Den nye Picanto er længere og har længere akselafstand end forgængeren, og den tilbydes for første gang både som 5- og 3-dørs, så den er klar til at blive en af de mest konkurrencedygtige biler i det globale A-segment for by-biler.
Med en længde på 3,6 m er den nye Picanto gået fra at være sød og venlig til at være moden og flot, og den er skabt til at vække opmærksomhed på vejene med sit gode udseende, sine sexede proportioner og sit dynamiske designsprog.  Den nyeste Picanto udstråler en stor selvtillid, som er unik i segmentet.

Optima Hybrid Sedan
Efter verdenspremieren i USA viser KIA nu for første gang den helt nye Optima Hybrid sedan for et europæisk publikum.  Serieproduktionen begynder efter planen i første halvdel af 2011, og den iøjnefaldende sedan indeholder nye teknologier, der med sikkerhed vil blive anvendt i fremtidige produktionsmodeller fra KIA.
På KIAs stand vises desuden en helt ny 1,0-liters-udgave af KIAs populære Kappa-benzinmotor, som giver løfte om en attraktiv kombination af præstationer og økonomi.  Den innovative 998 ccm-motor er KIAs første 3-cylindrede motor med turbolader, og den har en imponerende ydelse i forhold til slagvolumenen (110 hk), mens den har alle de brændstoføkonomiske fordele fra en lille motor.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.