• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. januar 2011 - Hyundai

Genesis til Danmark

Hyundai sender Genesis Coupé på gaden. Priser fra 499.995 kr.

Hyundai Genesis Coupé sendes nu ud på det danske marked. Hyundai Genesis Coupé sendes nu ud på det danske marked.

Hyundai
Genesis til Danmark
Da Hyundai Genesis Coupé første gang blev præsenteret på Frankfurt Motor Show tilbage i 2009, stod gæster og motorjournalister i kø for at kigge nærmere på Hyundai's smukke bud på en ægte sportsvogn. Da der var blevet både kigget, mærket og følt, stod superlativerne i kø. Begejstringen var så overvældende, at Hyundai besluttede at lancere Genesis Coupé på det europæiske marked - og nu kan danskerne altså også se frem til Hyundai's generøse bud på bilen til den ægte sportsvognsentusiast.

Ægte sportsvogn med klassiske dimensioner
"Der er absolut noget at glæde sig til: Genesis Coupé er i sandhed en ægte sportsvogn med baghjulstræk, med sine klassiske sportsvognsdimensioner, det aggressive udtryk fortil og de markante træk langs siden, der fuldendes i et smukt, harmonisk look bagtil," siger Niels Rønnebech, adm. direktør hos Hyundai Danmark, og fortsætter:

303 potente hestekræfter fra 3,8 liters V6-motor

"Det er ikke bare udenpå, at Genesis Coupé er en moderne sportsvogn. Det understreges i den grad, når man tager et kig i motorrummet. 303 potente hestekræfter, som er spændt for Hyundai's topmoderne 3.8 liters V6, giver imponerende resultater, når sømmet hugges i bund. 0-100 km/t bliver tilbagelagt på blot 6,3 sekunder. Og man kan trygt sætte sig til rette i de formstøbte racersæder - sikkerheden er nemlig også i top."

Også plads til bagsædepassagerer
Hyundai Genesis Coupé er udstyret med en bred vifte af sikkerhedsudstyr, der er klar til at træde i kraft, hvis uheldet skulle være ude, også for bagsædepassagerne. Dem er der nemlig også plads til i Genesis Coupé. Hyundais DNA som en af verdens førende producenter af fantastiske familiebiler følger nemlig med - også når der er tale om en ægte sportsvogn.
"Jeg glæder mig til at lancere bilen på det danske marked, og jeg er sikker på, at coupéen vil blive taget rigtig godt imod hos de danske sportsvognsentusiaster - og alle andre, der ønsker komfort og køreoplevelse ud over det sædvanlige," slutter Niels Rønnebech.

Genesis Coupé kan erhverves for:

    * 499.995 kr. for 2,0 T 214 HK 6 trins manuelt gear
    * 599.995 kr. for 3,6 V6 303 HK 6 trins automatgear

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.