• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. oktober 2010 - Autocom A/S

Online bilimport med Autocom

Autocom.dk har nu internationale online auktioner med nyere biler.

Bilerne på de udenlandske auktioner - som denne 159'er - er ofte ret nye. Bilerne på de udenlandske auktioner - som denne 159'er - er ofte ret nye.

Autocom.dk
Online bilimport
Autocom A/S, der siden 2001 har drevet Danmarks største og mest succesrige online bilauktion Autocom.dk, lancerer med virkning fra mandag den 4. oktober online bilimport med kvalitetsbiler fra Europas største leasingselskaber, udlejningsfirmaer og finansieringsinstitutter.
”Hvor forhandlerne tidligere skulle ind på vores internationale site, Autorola.com, for at byde på de udenlandske biler, så åbner Autocom.dk nu gradvist op for de internationale auktioner”, fortæller salgs- og marketingsdirektør Morten Holmsten.

De fleste auktionsbetingelser vil være på dansk
”Forhandlerne vælger blot ”Aktuelle udenlandske auktioner” og kan herefter få adgang til auktionerne med deres normale brugernavn og password. Forhandleren skal acceptere betalingsbetingelserne eller eventuelt gennemgå en godkendelsesprocedure, men så kan man også med det samme byde på de udenlandske auktioner. De fleste auktionsbetingelser vil være på dansk, og enkelte på engelsk eller tysk, men priserne er i euro”, tilføjer han.
Som et stort plus er der - som ved de danske auktioner - åben for telefonisk support i dagtimerne hos Autocoms danske personale:
”Jeg kunne forestille mig, at det er nyt for flere forhandlere at skulle købe udenlandske biler på en online bilauktion, men vores dygtige og erfarne korps af konsulenter sidder klar med råd og dåd”, lover Morten Holmsten fra Autocom.dk.

Mange to-tre år gamle leasingbiler og udlejningsbiler
Bilerne på de internationale auktioner er meget attraktive, da der typisk er tale om to-tre år gamle leasingbiler og udlejningsbiler.
”Der er et meget stort udvalg, og forhandlerne kan ved hjælp af en søgefunktion udvælge præcist de biler, der passer til det danske marked og til kundernes ønsker. Og når bilerne lander på forhandlernes lagre, er de ikke belagt med afgift, hvilket sparer renteudgifter. Desuden kan de eksporteres igen uden tab af afgift, hvis man ikke kan få dem solgt herhjemme”, pointerer Morten Holmsten, der er meget glad for at kunne tilbyde de danske forhandlere let adgang til det enorme europæiske marked med dets kæmpestore udvalg og skarpe prissætning.

Nogle auktioner er for særligt godkendte forhandlere
Forhandlere, der er interesseret i at købe biler på de internationale Autorola-auktioner, skal imidlertid vænne sig til, at det kan foregå lidt anderledes end på de danske Autocom-auktioner:
”For mange internationale auktioner gælder der specielle auktionsbetingelser, især vedrørende betaling, eventuelt depositum og afhentning. De betingelser bør man læse nøje. Man skal også være opmærksom på, at auktionerne typisk varer tre-fire dage, og at forskellige afmeldingsprocedurer i de forskellige lande kan forlænge afhentningsprocessen lidt”, fortæller Morten Holmsten fra Autocom.dk.
”Ikke alle forhandlere kan deltage i alle auktioner. Sælgerne stiller nemlig i nogle tilfælde specielle krav til byderne, for eksempel at man skal være mærkeforhandler. Når auktionen er overstået, kan køberen vælge at stå for afhentning selv, eller køberen kan vælge at få et transportfirma til at klare den opgave”, slutter han.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.