• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. september 2010 - Renault

Billig el-van fra Renault

Renault Kangoo Z. E. van kommer kun til at koste 149.000 kr. plus batterileje

Renault Kangoo Z. E. van kommer til 149.000 kr. plus moms. Renault Kangoo Z. E. van kommer til 149.000 kr. plus moms.

Renault/Bilpriser.dk
Billig el-van fra Renault
Længe har der været spekulationer om, hvilken pris Renault vil kunne udbyde sine elbiler til. Nu er spændingen delvist udløst. En Renault Kangoo Z. E. van kommer til at koste 20.000 euro eller 149.000 kr. plus moms, erfarer Bilpriser.dk. Dertil kommer en månedlig leje af batterier til 536 kr. plus moms, oplyser Renault.
Med den pris, er den elektriske Kangoo uden tvivl interessant for mange små erhvervsdrivende i storbyerne. Og med mindre de har et kørselsbehov på over 160 km om dagen, hvilket er rækkevidden, er Kangoo Z. V. van et stærkt kort, der byder på lydløs og CO2-fri kørsel til en meget lav km-pris - samt masser af signalværdi. Batteriet på 22 kWh vil kunne fyldes op for ca. 35 kr. plus moms, hvis der ikke er spild ved opladningen. En fuld opladning tager 6-8 timer med 230 V og 10 A.
Der vil være mulighed for at vælge systemer, der foropvarmer bilens kabine om vinteren og nedkøler den om sommeren. Det vil ske, mens den lader op for at spare på elektriciteten, når den er ude at køre.

Kan stort set alt, hvad en brændstofbil kan
Pladsen i den 4,21 meter lange varebil er som i en brændstofudgave, da batterierne ligger under bilen. Ladrummet er på godt 3 kubikmeter og kan rumme en europalle. Den kan laste 650 kg. Motoren er på 44 kW og har et drejningsmoment på hele 226 Nm, praktisk talt fra start. Varebilen har en topfart på 130 km/t.

Prisen er oplyst af Renaults hovedkontor i Paris, men da der ikke er afgifter på elbiler i Danmark, burde den danske importør kunne sælge dem til samme pris som i resten af Europa. Om det vil ske, er endnu uvist. Den europæiske pris er dog udgangspunktet, oplyser Renault Danmark, som vil sende den på markedet om mindre end et år.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.