• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
16. september 2010 - Mitsubishi

Fin pris på Lancer-diesel

Mitsubishi Lancer 1.8 DI-D kommer på markedet til 249.995 kr.

Mitsubishi Lancer 1.8 DI-D med 150 hk koster kun 249.995 kr. Mitsubishi Lancer 1.8 DI-D med 150 hk koster kun 249.995 kr.

Mitsubishi
Fin pris på Lancer-diesel
Ord som ”drømmediesel” var med i pressens første anmeldelse af denne nyudviklede 1,8 liters 150 hk turbodiesel med Common-Rail og partikelfilter som standard. Og med en pris på lige under 250.000 kr. får konkurrenterne kamp til stregen.
På trods af den lave salgspris på kr. 249.995 er der tale om en helt nyudviklet dieselmotor, der lever op til kravene for Euro 5-forureningsnormen.

Stop & Go plus 6 gear giver brændstoføkonomi på 19,2 km/l
For at sikre en effektiv ydelse og et lavt brændstofforbrug samt CO2 udledning, har motoren ClearTec teknologi med bl.a. Automatisk Stop & Go system samt en 6-trins manuel gearkasse. Alt i alt giver det en brændstoføkonomi på op til 19,2 km på literen ved blandet kørsel og en udledning af CO2 på blot 136 g/km.

Egenudviklet motor med helt ny teknologi
Det er Mitsubishi selv, der har udviklet motoren. Og på trods af den lave udsalgspris er der tale om en ny dieselmotor med brug af helt ny teknologi. Blandt andet variabelt ventilløft, kaldet MIVEC samt en forskydning af krumtappen, der mindsker friktion. Begge dele giver bedre brændstoføkonomi og en smidig, støjsvag motorgang. Samt ikke mindst bedre drejningsmoment ved lavere omdrejninger.

Fuldautomatisk klimaanlæg og regnsensor

Der er heller ikke sparet på udstyret. Hverken når det gælder sikkerhed eller komfort. Mitsubishi Lancer har 5 stjerner i EuroNCAP og er blandt andet udstyret med 7 airbags, ESP og antispin som standard. Til at sikre god komfort kan eksempelvis nævnes fuldautomatisk klimaanlæg, fartpilot, regnsensor og læderrat med ratbetjent radio/cd med mp3 funktion.

Mitsubishi Lancer med den nye 1.8 DI-D diesel kan allerede nu ses og prøves hos landets Mitsubishi forhandlere. Startprisen for en Mitsubishi Lancer med en 1.6 liters 117 hk benzinmotor er kr. 199.995.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.