• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. juli 2010 - Land Rover

Evoque går undercover

Den ny Range Rover Evoque skal på "hemmelig mission".

Range Rover Evoque i forklædning, klar til sin testmission. Range Rover Evoque i forklædning, klar til sin testmission.

Land Rover
Evoque går undercover
Den helt nye Range Rover Evoque er gået ind i sin sidste testfase, og der er sluppet flere hundrede prototypemodeller løs over hele verden. Prototyperne står over for 17.000 forskellige test, og skal prøves af i forskellige forhold og klimaer i 20 forskellige lande. Forholdene byder på alt lige fra Antarktis til Autobahn i Tyskland. Ti af bilerne er specialdesignet og udsmykket med billeder af GPS kort over Evoques ti nøglebyer.

Introduceret i forbindelse med 40 års fødselsdag

Den nye Range Rover Evoque blev officielt introduceret for første gang til fejringen af Range Rovers 40 års fødselsdag den 1.juli, og nu bliver de første prototyper af bilen sendt på gaden. Normalt er prototyper camoufleret, så de er diskrete, men Land Rovers designteam har givet ti af bilerne et specialdesign, så de er sikre på at blive set. Bilerne, der er dekoreret med billeder af GPS kort over Evoques ti nøglebyer, skal køre rundt i blandt andet New York, Sau Paulo, Madrid, Sydney og Shanghai.


Skal testes under ekstreme forhold
Udover de ti nævnte biler, skal flere hundrede prototyper testes grundigt under udfordrende forhold i hele verden. Formålet er at sikre, at den nye Range Rover Evoque kan tilbyde de højeste kvalitetsstandarder og total pålidelighed, når den bliver frigivet til salg i sommeren 2011.
For at sikre sig, at bilen tackler alle forhold, sender Land Rover et professionelt ingeniørteam til 20 forskellige lande for at teste Range Rover Evoque under de mest ekstreme forhold, Jorden kan byde på. Dette inkluderer alt fra Antarktis og forskellige ørkner til Autobahn i Tyskland og trafikken i Tokyo.        


Afgørende testning for ny bilmodel fra Land Rover
"Udviklingsfasen er en helt afgørende fase i året før lanceringen. Hver eneste lille del på bilen skal gennemtestes. Vi har et team, som består af erfarne og dygtige ingeniører, der vil arbejde hårdt for at sikre sig, at vi kan tilbyde vores kunder en bil af højeste kvalitet", siger Murray Dietsch, der er projektansvarlig ved Land Rover.

Den nye Range Rover Evoque er den mindste, letteste og mest brændstofeffektive model, Land Rover nogensinde har kunnet tilbyde sine kunder, og den vil blive solgt i 160 lande.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.