• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
22. juli 2010 - Peugeot

Peugeot-jubilæumskaravane

Spændende bilmodeller på vej landet rundt for at fejre Peugeots 200 år.

Den futuristiske Peugeot RCZ er med i karavanen. Den futuristiske Peugeot RCZ er med i karavanen.

Peugeot
Jubilæumskaravane
Peugeot fejrer sit 200 års jubilæum med en sommertur rundt i det danske sommerland. Karavanen fortæller Peugeots fantastiske historie fra de første savklinger til nutidens avancerede bilteknologi, som bl.a. illustreres af den eksklusive sportscoupé, RCZ.
Peugeot indtager 9 byer over hele landet fra den 22. juli til den 21. august:
Hjørring, Aalborg, Århus, Kolding, Fredericia, Herning, Ringkøbing, Odense, København, Slagelse og Næstved.
Her kan bilentusiaster opleve historiens vingesus, når Peugeot fortæller sin 200 år lange historie, der startede med etableringen af et stålværk, fortæller Peugeot Danmarks presseafdeling. Siden da er Peugeot-navnet og løve-logoet blevet forbundet med save, værktøj, krinoliner, kaffemøller, cykler, motorcykler, scootere og biler.

Drivkraften har været inspiration og innovation
"Drivkraften bag den imponerende udvikling i Peugeots historie har i alle årtier været inspiration og innovation og de udstillede biler viser, at det stadig er inspiration og innovation, der ligger til grund for Peugeots nye modeller: Den eksklusive RCZ, den sporty 308 CC, den innovative 3008, den fleksible og rummelige 5008 og den miljøbevidste 207 99g", siger pr- og informationsmedarbejder Hanne Sørensen.
Peugeots sommerkaravane er for hele familien. Børn og barnlige sjæle kan dyste mod hinanden på en stor Peugeot racerbane og vinde originale Peugeot-racerbiler.Der er forfriskninger, konkurrencer, balloner og mulighed for at få en god snak med Peugeot-forhandlerne.

På www.peugeot.dk kan man se, hvornår Peugeots sommerkaravane gæster de ovennævnte byer.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.