• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. juli 2010 - Peugeot

Få et gratis Peugeot-synstjek

Peugeot-ejere kan gratis få tjekket bilen inden et syn.

Peugeot-ejere kan få gratis synstjek. Peugeot-ejere kan få gratis synstjek.

Peugeot
Gratis synstjek
Som Peugeot-ejer behøver man ikke frygte ubehagelige overraskelser ved indkaldelse til det obligatoriske syn, for Peugeot tilbyder gratis synstjek til alle Peugeot-ejere. Bilen bliver gennemgået fra A-Z, og man får en detaljeret oversigt over, hvad der er nødvendigt at reparere.
Tilbuddet gælder også for Peugeot-ejere, der ikke har været på et autoriseret Peugeot-værksted tidligere.

Overblik og ingen ubehagelige overraskelser

Når en bil er fire år gammel, bliver den indkaldt til det første obligatoriske syn og dette sker herefter hvert andet år. Et uforberedt besøg hos synscenteret kan give nogle ubehagelige overraskelser, så derfor tilbyder Peugeot gratis synstjek til alle Peugeot-ejere, uanset hvor gammel bilen er.
Ved et synstjek hos Peugeot får bilen gennemgået de samme punkter som hos synscenteret, og herefter bliver kunden ringet op og præsenteret for de eventuelle mangler, forslag til reparationer samt overskueligt prisoverslag.
Synstjekket er omfattende og indbefatter tjek af bl.a.: Bremseeffekt, bremseforstærkerens funktion, sikkerhedsseler, slør i styretøj og hjulophæng, lygter og tegngivningsapparater, dækkenes tilstand, udstødningssystemets tæthed, gennemtæring i bærende dele, brud på fjedre, bremse- og brændstofslanger, motorens og gearkassens tæthed og støddæmpernes tæthed.

Værkstedet giver bud på tre kategorier af reparationer

For at gøre det mere overskueligt for kunden, er manglerne og de forslåede reparationer inddelt i tre kategorier:
* Første kategori omfatter de nødvendige reparationer, der skal udføres for, at bilen kan gå gennem synet som godkendt
* Anden kategori er anbefalede reparationer, hvilket vil sige mangler, der vurderes efter synsassistentens individuelle skøn. Enten bliver bilen ikke godkendt, eller også får den en betinget godkendelse
* Tredje kategori omfatter reparationer, der ikke har betydning for, om bilen passerer synet, men er vedligeholdelsesarbejder, som af hensyn til bilens sikkerhed og tilstand anbefales udført af værkstedet.

Hvis man ikke har tid til at køre sin bil til syn, tilbyder Peugeot-værkstedet at gøre det som en ekstra service. Det koster kun 249 kr. for tid og kørsel til syn (ekskl. synsafgift), men så kan man til gengæld hente sin nysynede bil hos værkstedet i stedet for selv at skulle bruge sin dyrebare tid på det.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.