• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
14. juli 2010 - Mitsubishi

Ny crossover fra Mitsubishi

Mitsubishi ASX er nyeste skud i crossover segmentet

Prøv den nye Mitsubishi ASX hos din Mitsubishi forhandler Prøv den nye Mitsubishi ASX hos din Mitsubishi forhandler

Mitsubishi/Bilpriser.dk
God kombination fra Mitsubishi 
Den nye Mitsubishi ASX crossover, der kombinerer det bedste fra forskellige bil-verdener, bl.a. personbilens køreegenskaber, SUV’ens suveræne overblik og MPV’ens rummelighed, er landet og kan allerede prøvekøres ude hos forhandlerne.

150 dieselheste
Med den nye stærke 150 hk turbodieselmotor med bl.a. common-rail og partikelfilter vil er der sikret trækkraft samtidig med et lavt brændstofforbrug samt et lavt støjniveau.

Luksuriøst interiør er standard
Mitsubishi ASX kombinerer sportsligt design med et luksuriøst interiør. Instrumentpanelet giver et eksklusivt og sportsligt præg. 4-vejs multijusterbart læderrat med integreret audiofjernbetjening og fartpilot er standard i alle versioner. Desuden kan man v.h.a. USB indgangen tilkoble MP3 og Ipods.

Automatisk Stop & Go (AS&G) og gearskifteindikator
Mitsubishi ASX er udstyret med Mitsubishis ClearTec teknologi, med bl.a. Automatisk Stop & Go. Dette system standser motoren, når man holder for rødt, hvorved brændstofforbruget og CO2 emissionerne reduceres uden at forstyrre de elektroniske systemer. Motoren starter igen øjeblikkeligt, når det kræves.

Sikkerhed for alle
For at sikre fører og passagerer i tilfælde af kollision har Mitsubishi ASX fået hele 7 airbags, der forøger sikkerheden på alle pladser. Forsæderne beskyttes af frontairbags plus sideairbags samt en knæairbag til føreren, der beskytter benene ved en frontalkollision. I tilfælde af en kollision fra siden, beskyttes føreren og passagererne på både for- og bagsæder med gardinairbags, der strækker sig fra 1. til 2. sæderække.

Konkurrenterne
ASX er landet med en attraktiv pris i et skrapt felt af attraktive og moderne biler. Konkurrenterne tæller klassens pionér Nissan Qashqai, samt efterfølgerne VW Tiguan, Kia Sportage, Hyundai IX35, Ford Kuga og flere andre i mellemklassegruppen. De dyrere varianter tæller bl.a. Audi Q5 og Mercedes ML.

Få overblik over økonomien i MPV segmentet
Læs Bilprisers seneste analyse om totaløkonomien i 44 aktuelle crossovers i MPV analysen 2010.

 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.