• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. juli 2010 - Seat

Sommerinvasion fra Spanien

Den nye SEAT Ibiza Stationcar lander i Danmark nu!

Prøv den nye SEAT Ibiza Stationcar hos din SEAT forhandler Prøv den nye SEAT Ibiza Stationcar hos din SEAT forhandler

SEAT
Fra 430 til 1164 liter bagagerum
Med sit ungdommelige look og rummelige bagagerum ser den nye SEAT Ibiza ST ud til at være en reel udfordrer i det lille stationcarsegment. Perfekt til de mange unge familier for hvem pris og plads er nøgleordene. 27 forhandlere tilbyder prøveture.

Skrædersyet til børnefamilien
Sommeren er over os, og mens mange ferieglade danskere pakker bilen og kører sydpå, har den nye SEAT Ibiza ST taget turen den anden vej og er netop trillet over grænsen, klar til Danmarkspremieren hos din lokale SEAT forretning. SEAT Ibiza ST er en forførende udfordrer i serien af kompakte stationcars til familien, der har behov for plads til børn og udstyrstunge hobbyer, men som samtidig ønsker et ungdommeligt look. Den kommer også i en brændstoføkonomisk Ecomotive model, der kører hele 29,4 km/l ved blandet kørsel.

Attraktivt design og effektive køreegenskaber
"Hos SEAT har vi set frem til denne bil på det danske marked, en type bil der reelt kun findes to-tre slags af i sit segment. Stationcar-versionen af Ibiza er skabt til en aktiv livsstil og kombinerer mærkets velkendte kvaliteter: Et attraktivt design og effektive køreegenskaber og så er den praktisk, nem at bruge og til at betale", siger direktør Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Start/stop funktion
SEAT Ibiza ST kommer i syv moderne motorvarianter med en bred vifte af muligheder og teknologier. Den fås blandt andet med en benzinøkonomisk 1,2 TSI Ecomotive technology, hvilket gør den yderst brændstofbesparende. Den har et officielt brændstofforbrug på 19,6 km/l og CO2-udledning på 119 gram pr. km. Årsagen til den fine benzin økonomi skal bl.a. findes i Start/stop funktionen, der automatisk slukker motoren, når  bil en står stille.

Rummelig og med gode køreegenskaber
En særlig udfordring for SEATs designere har været at forene stationcarens rummelige bagagerum med Ibizas sporty karakter. Bagagerummet starter på generøse 430 liter og kan meget praktisk udvides i trin ved at folde det delte bagsæde ned.

"SEATs teknikerne har lagt vægt på at optimere bredden og dybden i åbningen af bagagerummet. Og så har de løst et særligt nordisk problem: Bagsmækken skal kunne åbnes højt nok til, at en høj person kan stå under den", siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

SEAT Ibiza ST samler æstetik og funktionalitet i skøn forening
SEAT tilbyder den nye model i tre udstyrslinjer: Basic, Reference og Style. Standardudstyret til alle versioner omfatter bl.a. komfort affjedring, ESP sta bil itetssystem med Hill hold og dæktryk-overvågning, højdejusterbart førersæde, Stereo radio/CD/MP3, el-ruder foran, hoved- og brystkasseairbags til fører og forsædepassager samt Isofix til barnesæder på de to yderste bagsæde pladser.

Langt flere motor muligheder og endnu mere praktisk udstyr i form af tagræling, fjernbetjent centrallås, splitbagsæde m.m. fås i Reference versionen og den ultimative stil og komfort kommer i Style versionen, som bl.a. indeholder elektronisk klimaanlæg med afkølet handskerum, el-ruder for og bag, kørecomputer, sølvfarvede tagræling og meget, meget mere.

Prøv SEAT Ibiza Stationcar nu
Med en pris der starter ved overkommelige 139.900 kr. er Ibiza Stationcar en tilgængelig og meget alsidig følgesvend til hverdagsbrug og fritid. Prøv den allerede nu hos din lokale SEAT forhandler.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.