• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
8. juni 2010 - Fiat

Fiat'er med lys og luft

Open Air-versioner af Fiat Punto Evo og Fiat Bravo har premiere.

Fiat Punto Evo og Fiat Bravo kommer med glastag, der kan åbnes. Fiat Punto Evo og Fiat Bravo kommer med glastag, der kan åbnes.

Fiat
Open Air-versioner
Sommeren er endelig over os, og det bliver hos Fiat fejret med en Åbent Hus-weekend den 12. og 13. juni, hvor man kan gøre et særligt godt kup. De danske Fiat-forhandlere kan nemlig tilbyde to "Open Air"-versioner af både Punto Evo og Bravo med SkyDome-soltag til meget attraktive priser.
Den ene Open Air-model er en Fiat Punto Evo 1.4 MultiAir Dynamic med 105 hk og 5 døre, som fås for 182.990 kroner, mens den anden, Fiat Bravo MY 1.4 TJET Dynamic med 120 hk og 5 døre, står til 219.990 kroner.

Glastag i fuld længde kan åbnes som et soltag

Begge biler har et særligt Open Air-logo på bagklappen, som vidner om, at bilerne er udstyret med Fiats unikke SkyDome-soltag - et glastag i bilens fulde længde, som kan åbnes over forsæderne som et soltag. Med SkyDome-taget har man året rundt masser af lys i kabinen, og i godt vejr er det selvfølgelig helt oplagt at åbne fortil og lukke solens stråler og den milde sommervind ind.
Begge biler har ESP med Hill-Holder, elruder, fjernbetjent centrallås og elspejle med varme. Ønsker man at give sin Open Air-bil et ekstra sportsligt udseende, er der mulighed for at tilkøbe alufælge.

God kørselsøkonomi følger med i købet
Punto Evo er desuden udstyret med Fiats nyeste teknologi, MultiAir, som gør det muligt at køre helt op mod 17,5 km/l. Den har også syv airbags samt Blue&Me med mulighed for Fiats unikke eco:Drive-program, som hjælper dig til bedre brændstofudnyttelse og dermed et lavere CO2-udslip.
Bravo’en er den senest opdaterede model med aircondition, tågelygter og læderrat som standardudstyr samt 120 hestekræfter og en brændstoføkonomi, der giver hele 15,9 km/l ved blandet kørsel. Man får desuden helt ekstraordinært også fartpilot med i købet uden beregning som en del af kampagnetilbuddet.
Begge Open Air-versioner findes kun i begrænset antal, så det er om at være hurtig, oplyser Fiat.
 
Åbent Hus-arrangementet finder sted den 12. og 13. juni hos Fiat-forhandlere landet over.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.