• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. maj 2010 - Kia Motors Danmark

Venga fra 179.999 kr.

Kia Venga kommer på gaden om ganske få dage.

KIA Venga er en MPV i B-størrelse, der kører som en personbil. KIA Venga er en MPV i B-størrelse, der kører som en personbil.

KIA
Venga fra 179.999 kr.
Om få dage introduceres den nye designprisvindende MPV fra KIA på det danske marked. Venga som den nye MPV hedder, er en bil der på flere måder flytter grænserne for hvordan en moderne MPV skal være.
KIA Venga er en helt igennem europæisk bil til trods for sit koreanske ophav. KIA Venga er designet af KIA’s europæiske designteam med Peter Schreyer i spidsen, og Venga har allerede modtaget 2 internationale designpriser for sit fremragende design. Venga er designet med rummelighed, fleksibilitet og dynamik for øje. Rummeligheden viser sig foruden den ekstreme gode plads i kabinen, også ved hele 440 liters bagagerum, hvilket er ledende i B-MPV segmentet.

Dynamisk personbil med MPV-kvaliteter

KIA Venga er designet som en dynamisk personbil men med MPV’ens kvaliteter. Det giver en bil, der syner mindre, men hvor fakta er en bil med høj indstigning, godt udsyn og en ekstrem rummelig kabine.
KIA Venga koster fra kr. 179.999 ekskl. leveringsomkostninger og farvetillæg for 1,4 benzin motorvarianten. Venga findes desuden i en 1,6 benzin, og 3 dieselvarianter fra 1,4 CRDI med 90 hk til 1,6 CRDI med henholdsvis 115 og 128 hk.
Venga kommer i en højtudstyret grundversion, hvor der er mulighed for at tilkøbe fabriksmonteret pakker med alt fra panoramasoltag til køling i handskerum. Venga kommer desuden standard med 7 års fabriksgaranti maks. 150.000 km.

Tekniske specifikationer og priser kan ses i dette PDF-dokument
.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.