• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
4. maj 2010 - Renault

Twingo til 99.900 kr.

Kamp om småbilskøberne får Renault til at lancere opdateret Twingo til 99.900 kr.

Få en smart Renault Twingo for under 100.000 kr. Få en smart Renault Twingo for under 100.000 kr.

Renault
Mere økonomisk og fræk
Renault Twingo er netop blevet sat ned til 99.900 kroner. Samtidig er den blevet opgraderet med en mere mere økonomisk motor, og har tilmed fået et frækkere design.
Der er kamp om kunderne i bilbranchen, og især når det gælder de små biler, skal prisen være attraktiv, hvis kunderne skal bide til bollen. Det ved man hos Renault, der nu sætter Renault Twingo ned med hele 12.000 kroner, smider en mere økonomisk motor i ude foran og giver bilen et pift rent designmæssigt. Nu er udstyrspakken fra den dyrere Dynamic-version standard, hvilket blandt andet betyder frontspoiler med integrerede tågelygter, ratbetjent radio/cd - og det for blot 99.900 kroner.

Modelprogrammet slankes væsentligt
Samtidig benytter Renault lejligheden til at slanke modelprogrammet ganske væsentligt. Tidligere var der tre forskellige motorversioner og to forskellige udstyrsversioner. Nu bliver der en. Nemlig en 1.2 liters 16 v model med 76 hk benzinmotor med et forbrug, der siger blot 20,8 km/l - hvilket giver et CO2-udslip på 114 gram/km og en grøn ejerafgift på 510 kr. om året.
Udstyrsversionen hedder nu Expression, hvilket blandt andet inkluderer 6 airbags, elruder, fjernbetjent centrallås, mørkt indtræk i kabinen samt højdejusterbart førersæde.
Som noget nyt introduceres også nye farver. Blandt andet er det nu muligt at bestille bilen i de moderigtige farver hvid vanilie og brun cajou.
Ønsker man komfortudstyr som aircondition er det også blevet billigere. Tidligere kostede det ekstra 8.000 kroner, men nu er prisen 5.900 kroner.

Plads til fire voksne mænd og 230 liter bagage

Renault Twingo måler hele 3.6 meter, og det er faktisk muligt at få plads til 4 voksne mænd i bilen. Og det endda uden at bagagerummet er krympet til det rene ingenting.
Bagagerummet er blandt det største i klassen med et rumindhold  230 liter (VDA) med alle 4 sæder på plads, og hele 959 liter når bagsæderne er lagt ned. Når ryglænet på det forreste passagersæde er vippet frem, er der sågar plads til genstande på op til 2,15 meter.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.