• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. april 2010 - FDM

Campingguide Europa 2010

Campisternes schweizerkniv er blevet endnu større

Spanske Camping Las Dunas nord for Barcelona modtog i januar FDM Camping Award 2010 for sin høje service og fine faciliteter. Spanske Camping Las Dunas nord for Barcelona modtog i januar FDM Camping Award 2010 for sin høje service og fine faciliteter.

FDM 
Tykkere end sidste år
FDM Campingguide Europa vokser stadig, og 2010 guiden er med 3.333 pladser i Europa en smule tykkere end sidste år. Det er sjette gang, FDM udgiver den populærere guide, der med sine mange funktioner og oplysninger ikke uden grund går for at være campisternes schweizerkniv.

Med eller uden hund
Med den velkendte signaturforklaring giver FDM Campingguide 2010 en oversigt over de mange pladsers beliggenhed og en grundig gennemgang af diverse faciliteter, målt ud fra enslydende standarder, i 25 europæiske lande. Blandt nyhederne er for eksempel angivet hvilket pladser hunde er velkomne på, og hvor de kan få et hundebrusebad.
I guiden finder man også en oversigt over de såkaldte superpladser, hvoraf Bogense Strand Camping på Fyn i år er ny. I alt syv danske campingpladser kan kalde sig superpladser.

Forbedret sammenligning af pladser
Sammenligningsprisen er grundbeløbet, som en familie på to voksne og et barn på 10 år skal betale for en overnatning i højsæsonen. Beløbet indeholder udgifterne til pladsgebyr og en campingvogn samt udgifter til strøm, varmt brusebad, renovation m.m. Sammen med guidens stjernesystem gør det pladserne nemmere at sammenligne.

”Campingguiden er en næsten uundværlig vejviser og et universalværktøj fuld af nyttige tips og informationer. Her finder man alt fra vejhjælp, hvis uheldet er ude, til lokale forhold, når familien kører rundt ude i Europa. Selv pladsernes GPS koordinater er angivet,” siger redaktør af FDM Campingguide, Randi Voldbakken.

Få rabat med ADAC-CampCard
Med guiden følger også ADAC-CampCard, der giver adgang til forskellige rabatter på over 1.000 campingpladser og andre fordele, der kan være med til at gøre ferien lidt sjovere. For eksempel får man på en række pladser syv overnatninger for seks nætters pris. ADAC-CampCard fås kun sammen med Campingguide Europa 2010.

Camping Las Dunas
I campingguiden finder man naturligvis også en præsentation af spanske Camping Las Dunas, som i januar modtog FDM Camping Award 2010 ved årets turist- og campingmesse i Stuttgart. Camping Las Dunas, der er smukt beliggende ved kysten nord for Barcelona, fik prisen for sin høje service og fine faciliteter. Af samme årsag har den i mange år været en populær campingplads blandt FDMs medlemmer.

Campingguiden er udkommet
FDM Campingguide 2010 koster 199,- kroner for FDM-medlemmer, mens prisen for andre er 249,- kroner.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.