• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. marts 2010 - Renault

Mégane for 10.900 kr.

Renault Mégane kan nu leases med en startydelse på kun 10.900 kr.

Bliv kørende i en Renault Mégane for 10.900 kr. plus lev. omk. på 2.850 kr. Bliv kørende i en Renault Mégane for 10.900 kr. plus lev. omk. på 2.850 kr.

Renault
Laveste startydelse
Først kunne man få en Renault Clio til blot 5.900 kr. plus leveringsomkostninger på 2.850 kr., og nu slår Renault til igen. Med en førstegangsudbetaling på blot 10.900 kr. plus leveringsomkostninger på 2.850 kr. kan man lease en Renault Mégane Stationcar med alt i udstyr. Klart det bedste tilbud i klassen.

Danskerne vil gerne lease, når prisen er rigtig
Hvis der er noget Renault har lært siden februar, hvor de lancerede privatleasing af Renault Clio, så er det, at danskerne meget gerne vil lease deres bil, hvis bare prisen er rigtig.
Men da ikke alle kan eller vil "nøjes" med en Renault Clio, udvider Renault nu leasingpaletten til også at gælde Renault Mégane Stationcar. Den kan nu leases til en førstegangsudbetaling på blot 10.900 kroner plus 2.850 kr. i leveringsomkostninger. Tilbuddet gælder med en løbetid på tre år, en månedlig ydelse på 2.850 kr. med et km-forbrug på 45.000 km i perioden, men kan det kan naturligvis udvides efter behov.

Markedets laveste førstegangsbetaling i segmentet
De 10.900 kroner plus 2.850 kr. i levering er klart markedets bedste tilbud i et segment, hvor en bil af samme størrelse ellers  normalt koster mellem 15.000-25.000 kroner i førstegangsydelse. Og der er ikke tale om skrabede modeller i vilde farver eller benzinslugere med automatgear, som Renault måtte have svært ved at få solgt på normale betingelser. Nej, tilbuddet gælder alle Renault Mégane Stationcar, der alle er udstyret med aircondition, tagrails, seks airbags, antiudskridningssystemet esc, ratbetjent radio/cd og meget mere. En rummelig, smart og ikke mindst sikker bil med 5 stjerner.

Man kan både vælge benzin- og dieselmotor
Motormæssigt kan man frit vælge mellem 110 hk benzinmotor eller 90 hk dieselmotor, der naturligvis har partikelfilter som standard. Benzinmotoren er den nye 1.6 liters version, der nu er udstyret med seks gear, mens dieselmotoren er en superøkonomisk sag på 1.5 liter. Den kører 22.7 km/l, og er blandt de mest nøjsomme i klassen.

Især unge og børnefamilier vil gerne lease en bil
Om baggrunden for, at Renault nu udvider paletten af mulige leasingbiler, siger adm. direktør i Renault Henrik Bang
”Efter vores meget succesfulde leasingtilbud på Renault Clio tilbage i februar, har vi erfaret, at især unge og børnefamilier gerne vil lease deres bil, men at en Clio nogle gange ikke er stor nok. Derfor har vi besluttet at lancere tilbuddet med Renault  Mégane Stationcar, som vi mener vil ramme plet, siger Henrik Bang og fortsætter.
”Skulle man købe bilen på traditionel vis vil det koste omkring 48.000 kroner i udbetaling, hvilket måske kan være en stor økonomisk byrde for en ny familie. Ved at lease bilen kan de slippe med langt mindre, ja vel nærmest det samme som en god barnevogn koster nu om dage, samtidig med at de får en driftsikker og økonomisk bil, hvor de ikke skal skal bekymre sig om uforudsete regninger. Men det er naturligvis ikke kun de unge vi ønsker at henvende os til. Vi tror med dette tilbud, at mange flere vil få øjnene op for, hvor attraktiv Renaults leasingkoncept er- ikke kun når det gælder mindre biler", siger Henrik Bang.

Godt forsikringstilbud oven i hatten
Leasingtilbuddet kan kobles med en attraktiv introforsikring gennem Renaults eget forsikringsselskab. Forsikringen gælder de første seks måneder, og her er den halvårlige præmie inklusiv ansvar og kasko blot 1.700 kroner, hvis man er over 25 år og 3.400 kroner, hvis man er under 25 år - uanset bopæl.
Leasingkonceptet er lavet i samarbejde med Krone Kapital A/S og kan fås hos alle Renaults forhandlere.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.