• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
29. oktober 2009 - Mitsubishi

Mindre tørstig Lancer

Mitsubishi introducerer Lancer med 1,5-liters motor til yderst fin pris.

Nu fås Mitsubishi Lancer også med mere sparsommelig 1,5-motor. Nu fås Mitsubishi Lancer også med mere sparsommelig 1,5-motor.

Mitsubishi
Nye motorer i Lancer
Mitsubishi Lancer-serie udvides nu med nye motorer og lavere priser, som kan matche selc Chevrolet Cruze. I den anledning holder landets Mitsubishi forhandlere åbent hus i weekenden 31. oktober og 1. november fra 11-16.

Priser fra lige under 210.000 kr.
Til åbent hus præsenteres blandt andet Mitsubishi Lancer med en ny 1.5 liters motor og 109 hk til en startpris på 209.995 kr. Den kører efter det opgivne hele 16,4 km/l. Herudover fås 1.8 liters-motoren nu med den miljøvenlige ClearTec-teknologi. Den går pæne 14,1 km/l. ClearTec-teknologien, som i øvrigt også anvendes i Mitsubishis Colt modeller, giver en bedre brændstoføkonomi og dermed et mindre CO2-udslip. Samme motor er også forberedt til kørsel med Bioethanol (E85), hvis vi danskere på et tidspunkt får mulighed for at tanke dette i større målestok. Med 140 hk og et moment på 176 Nm ved 4.250 omdr./min. er der til gengæld ikke sparet på mulighederne for kvik kørsel.

Hils på Evos lillebror
Sidst men ikke mindst vil der også være mulighed for at se og prøve den nye Lancer Ralliart. Den har 240 hk, er udstyret med det helt nye TC-SST automatgear med dobbelt koblingssystem og accelerer fra 0-100 km/t på kun 7 sekunder. Den er firehjulstrukket og
måske er det derfor, den allerede nu har fået tilnavnet Evos lillebror.

5 stjerner i Euro NCAP
Den nye Lancer har masser af ekstraudstyr som standard. Komfortmæssigt indeholder Lanceren fuldautomatisk klimaanlæg, regnsensor, ratbetjent radio/cd med mp3 funktion. Sikkerhedsmæssigt har Lanceren fået topkarakter, den har nemlig opnået at få hele 5 stjerner i Euro NCAP*.

Få gratis software opdatering på din Mitsubishi
Moderne biler indeholder masser af software, præcis som en computer gør. Det er derfor vigtig at være opdateret med det nyeste, så man får det bedste ud af bilens egenskaber.
En software opdatering kan bl.a. sikre, at motoren udnytter brændstoffet bedst muligt, motorgangen bliver stabil og det tekniske udstyr som f.eks. fartpilot og boardcomputeren fungerer hurtigt og nøjagtigt.

Til åbent hus arrangementet i weekenden 31. oktober og 1. november, får alle Mitsubishi ejere mulighed for at bestille tid til en gratis software opdatering på deres bil til en værdi af 300 kr.
Det er dog ikke muligt at fremskaffe softwareopdateringer til biler, som er produceret før 1995.

*Euro NCAP testen er fortaget på en Lancer 1,8 SportBack

Fik du også læst Mellemklasseanalysen 2009, som Mitsubishi Lancer 1.8 Invite er med i?

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.