• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
11. oktober 2009 - Honda

Nye Honda-modeller

Honda kikker ind i fremtiden på Tokyo Motor Show 2009.

Konceptbilen Honda EV-N har solceller på taget. Konceptbilen Honda EV-N har solceller på taget.

Honda
Nye Honda'er
Honda Motor Co. Ltd, vil på deres stand til Tokyo Motor Show vise mange forskellige teknologier, som kombineres for at opnå forskellige mulige løsninger på fremtiden for miljøvenlige biler.
CR-Z hybrid bilen vises som koncept model, men denne vil snart blive til virkelighed da lanceringen på det europæiske marked er sat til April 2010. Når CR-Z lanceres, bliver den et bevis på, at være miljøvenlig ikke betyder kedelig! Med sin dristige coupe form, dynamiske køreegenskaber og lave vægt bliver det en model der skaber stærk appel, specielt hos de forbrugere der vil differentiere sig og vil have underholdende køreegenskaber, tror Hond.

Hybridbil på brint er fremtiden
FCX Clarity, som er en brændselscelle El-bil vises også. FCX Clarity kører på elektricitet, som produceres fra hydrogen. Honda har fornylig skrevet under på en hensigtserklæring sammen med flere andre bilproducenter, hvor de alle vedkender, at brændselscelleteknologien vil være en af de bærende fremtidige løsninger på vedvarende energi. I Danmark vil vi komme til at se FCX Clarity i forbindelse med COP15 klimakonferencen til december.

Solceller skal levere strøm til elbil
EV-N og Skydeck er begge koncept modeller, der illustrerer tankerne omkring udviklingen at lav-emissionsbiler i fremtiden. EV-N el-bilen kombinerer solceller, der skaber elektricitet, med El-bil teknologien, hvilket ikke skaber nogen CO2-udledning. Skydeck demonstrerer tankerne bag en nyskabende 6 personers hybridbil.

U3-X styres med kroppen
Udover disse nyskabende modeller vil Honda bl.a. vise den nye U3-X, som fornylig blev demonstreret for offentligheden for første gang. U3-X er den nyeste udvikling af teknologi, der retter sig imod persontransport. U3-X er den første af sin slags, der er i stand til at bevæge sig 360 grader, og den styres af den retning som føreren læner sin krop i. Topfarten er på 6 km/t, og batterikapaciteten rækker til 1 times transport. Den samlede vægt er på under 10 kg.


Relaterede artikler
CO2-fri bil fra Honda
Toyota Prius til opladning
Renault Fluence på el

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.