• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
28. september 2009 - Renault

Mégane som stationcar

Rigtigt fornuftige priser på Renault Mégane Sport Tourer

Rernault Mégane Sports Tourer - en veldrejet sag med 5 års garanti. Rernault Mégane Sports Tourer - en veldrejet sag med 5 års garanti.

Renault
Premiere på Sport Tourer
Så har der været premiere på den ny Renault Megane Sport Tourer og Renault Scenic/Grand Scenic. Siden begyndelsen af 2008 har Renault introduceret en lang række spændende biler, og Renault er nu den bilproducent med det yngste modelprogram.
Det begyndte med Renault Laguna i januar 2008, siden kom Renault Twingo, Renault Grand Modus, Renault Koleos, Renault Megane, ny Clio, og nu er turen kommet til Renaults bestsellere - Renault Scenic/Grand Scenic og Renault Mégane Sport Tourer.

Scenic med 7 sæder for 239.900 kr.

Begge modeller placerer sig uhyre stærkt i konkurrencen. Ikke alene er priserne i bund. Renault Scenic fås til blot 229.900 kroner, mens merprisen for den længere version med plads til syv sæder blot er 10.000 kroner mere. Priser, ingen konkurrenter kan matche.

1,9-liters dCi Sport Tourer for kun 266.000 kr.
Megane Sport Tourer koster fra blot 219.900 kroner, og en veludstyret 1,9 dieseludgave koster kun 266.000 kr. Selv i de billigste versioner er der ikke sparet på udstyret. Både Scenic/Grand Scenic og Sport Tourer har aircondition som standard i alle versioner, ligesom de naturligvis alle er udstyret med seks airbags og ESP. Fem stjerner i EuroNCAP er naturligvis også standard.
Diselversionerne har også partikelfilter som standard.

5 års garanti ved køb inden 31. december

Men ikke alene er bilerne velkørende, flotte og sikre. Kunderne får også den bedste garanti, en vesteuropæisk bilproducent kan garantere, med i købet. Frem til den 31. december 2009 er bilerne omfattet af Renaults 5 års gratis garanti, ligesom det første års forsikring allerede er betalt.

Her kan du se, hvordan dens forgænger klarede sig i Stationcaranalysen 2009:
www.bilpriser.dk/analyse.do

Relaterede artikler
Fem års garanti på Renault
14 motorer i Mégane
Rustfri Renault Megane

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.