• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. september 2009 - Dinepenge.dk

Billig bilforsikring til piger

Topdanmark vil lade de unge kvinder slippe billigere end de unge mænd.

Unge kvinder får rabat hos Topdanmark, fordi de kører mere sikkert. Unge kvinder får rabat hos Topdanmark, fordi de kører mere sikkert.

Dinepenge.dk
Rabat til pigerne
Fremover kommer kønnet også til at spille en rolle for forsikringspræmien på biler for Topdanmarks kunder. De unge kvinder vil kunne spare helt op til 14 pct. i forhold til jævnaldrende mandlige bilister.
Det skyldes, at forsikrings-præmierne på biler bliver fastsat mere og mere individuelt. Indtil nu har alder, antal kørte kilometer og bilmærke- og type været afgørende for prisen for bilforsikringer. Nu har Topdanmark også taget kundens køn ind som et parameter for forsikringspræmien på en bilforsikring, skriver dinepenge.dk.

Unge kvinder har færre skader end unge mænd
"Zoomer man ind på gruppen af de 18-23-årige, kan man også på skadeudviklingen se en forskel på de unge mænd og de unge kvinder. De unge kvinder har færre skader end de unge mænd. Hidtil har de betalt det samme i forsikring, men nu har Topdanmark og Danske Forsikring indført en tarifering efter køn, når det gælder de helt unge bilister," skriver Topdanmark i virksomhedsbladet Focus.

Konkret slipper de 18- til 20-årige kvinder ca. 14 pct. billigere end deres mandlige jævnaldrende. De 21- til 23-årige kvinder slipper ca. 9 pct. billigere.

Oversigt bilforsikringer

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.