• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
7. september 2009 - Toyota

Avensis mest solgte bil

Toyota Avensis blæser alle småbilerne af banen og går til tops i salgsstatistikken.

Toyota Avensis er den bedst sælgende bil i Danmark. Toyota Avensis er den bedst sælgende bil i Danmark.

Toyota 
Avensis til tops
Afgiftsomlægningen og ønsket om at spare brændstof og CO2 har gjort helt små biler mere populære end nogensinde før. Ikke desto mindre er Toyota Avensis nu Danmarks mest solgte bil i 2009.
Toyotas rummelige job- og familiebil trodser den generelle tendens og skiller sig ud fra konkurrenterne ved at placere sig i spidsen af feltet blandt de mest solgte biler i årets første syv måneder. Nærmeste direkte konkurrent befinder sig på en 10.-plads.

Ny Avensis bruger op til 26 pct. mindre brændstof
Avensis kom tidligere i år på markedet i en helt ny udgave. Endnu mere plads, og med den legendariske kvalitet og driftssikkerhed på et endnu højere niveau, er kombineret med et sparsomt brændstofforbrug og beskeden CO2-udledning. Toyotas Optimal Drive-teknologi betyder, at de nye motorer forbruger op til 26 procent mindre brændstof samtidig med, at antallet af hestekræfter er øget med op til 20 procent.

Tilbud om fast tilbagekøbspris efter 3 års ejerskab

Køreglæden er dermed intakt, og Avensis er beviset på, at også en stor bil kan være skånsom overfor miljøet. Dertil kommer det meget høje sikkerhedsniveau, hvor Avensis, med sit omfattende sikkerhedsudstyr, har opnået et af de bedste resultater nogensinde i den uafhængige EuroNCAP sikkerhedstest.
Tryghed er der også i de Toyotas 3 års garanti op til 100.000 kilometer og 12 års garanti mod gennemtæring. Desuden er der mulighed for at få en fast tilbagekøbspris på bilen efter tre år. Endnu bedre bugetoverblik kan opnås med en serviceaftale, der dækker alle eftersyn på bilen i en given periode.
Toyota Avensis koster fra knap kr. 300.000.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.