• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
24. maj 2023 - Yokohama

Dæk til fremtidens behov

Yokohama er styrket og klar til fremtidens dæksalg.

Yokohama er kendt for dæk af meget høj kvalitet. Her er det performancedækket ADVAN Sport, som er OE-monteret på mange premium-bilmærker. Yokohama er kendt for dæk af meget høj kvalitet. Her er det performancedækket ADVAN Sport, som er OE-monteret på mange premium-bilmærker.

Yokohama

 
Som mange andre brancher er også den danske dækbranche i gang med at slanke sig og ruste sig til fremtiden.
 
”Vi optimerer forretningsmodellen for Danmark, så vi fremover sælger dæk gennem grossister, dækdistributører og bilimportører, der er tætte på markedet. Det gør vi for sammen med dem at tilbyde værkstederne endnu større tilgængelighed af dæk, hurtigere levering og forbedrede vilkår,” siger Sales Manager Nicolai S. Olsen, Yokohama Danmark.
 
Yokohama er kendt for dæk af meget høj kvalitet. Når det gælder performancedæk til de hurtigste biler, er man Original Equipment-leverandør til mærker som Porsche, BMW og Mercedes-Benz. På volumendæk til de mest almindelige biltyper er selskabet OE-leverandør til en lang række japanske og europæiske producenter. På vinterdæk er man i de senere år nået op på et meget højt niveau, ligesom selskabet har brugt mange ressourcer i forskning og udvikling af dæk målrettet fremtidens elbiler.
 
”I forhold til koncernens investeringer i det europæiske marked og Yokohamas høje mærkeværdi betyder det, at vi samlet set står stærkt på parametrene kvalitet, pris, levering og ikke mindst serviceniveau,” udtaler Nicolai S. Olsen, der netop nu er i gang med at lukke aftaler med nye grossister.
 
Yokohama har været på det danske marked siden 1967. På europæisk plan investerer koncernen kraftigt ud fra en vækststrategi, hvor målet er en fordobling af markedsandelen ikke kun i Danmark, men i hele Europa inden for de næste 5 år.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.