• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
25. april 2023 - CUPRA

Nyhed fra CUPRA

Den nye CUPRA Tavascan: en drøm går i opfyldelse.

Den nye CUPRA Tavascan blev fremvist for allerførste gang til verdenspremieren i Berlin d. 21/4-2023. Den nye CUPRA Tavascan blev fremvist for allerførste gang til verdenspremieren i Berlin d. 21/4-2023.

CUPRA

 
CUPRA Tavascan bliver den første af tre nye helte, der skal markere starten på en ny æra for CUPRA. Afledt direkte fra konceptbilen der, på Frankfurt Motorshow i 2019, blev præsenteret som CUPRAs drøm, bliver Tavascan synonym med disruption og en unik vision om CUPRAs fuldelektriske fremtid.
 
Tavascan bliver CUPRAs anden fuldelektriske model og mærkets første elektriske SUV-coupé. CUPRA Tavascan udtrykker CUPRA's elektrificerede vision og viser CUPRAs stærke designsprog med sportslige proportioner både indvendigt og udvendigt.

"Brandets rejse mod elektrificering er vores ustoppelige impuls - det er hjertet i alt, hvad vi gør. CUPRA transformerer sig selv til et fuldt elektrificeret brand inden 2030. Der kommer så mange fornuftbaserede elbiler på markedet. Det er ikke det, CUPRA handler om" siger Wayne Griffiths, CUPRA-CEO: 

"I 2019 havde vi en vision om at genopfinde elektrificering: Vi ville vise verden, at elektriske biler kunne være sjove og sexede, med et fantastisk design, samtidig med at de leverede en unik sportslighed. Dengang var det måske kun en drøm. Nu, med CUPRA Tavascan, går vores drøm i opfyldelse."

CUPRA Tavascan er baseret på Volkswagen Group's MEB-platform og integrerer den nyeste teknologi, som omfatter både drivlinje, chassis, sikkerhed, connectivity og bekvemmelighed - alt sammen med en unik pakke, designet til en ny generation af bilister.
CUPRA Tavascan byder på en sportslig køreoplevelse takket være DCC Sport dynamisk chassis-teknologi, sportsundervogn og progressiv styring. 

Tavascan vil være tilgængelig i to kraftfulde versioner; henholdsvis 210 kW (286 hk) og 250 kW (340 hk). Den mest kraftfulde udgave inkluderer dual-motor firehjulstræk og en rækkevidde på op til 550 km takket være et 77 kWh batteri.

Digitaliseringen spiller også en central rolle i CUPRA Tavascan og kommer med den største tilgængelige skærmstørrelse på 15" i en CUPRA-model hidtil. Infotainmentsystemet er meget tilpasseligt og integrerer et nyudviklet Human Machine Interface (HMI). CUPRA Tavascan har også et 12-højttalers lydsystem udviklet i samarbejde med det anerkendte Sennheiser.

Sikkerhed og bekvemmelighed er i fokus med en række avancerede førerassistentsystemer, herunder Connected Travel Assist, der forbedrer ydeevnen af systemet gennem data fra clouden. Automatisk vognbaneskift er også tilgængelig, hvilket giver en større komfort under kørsel på motorvejen. CUPRA Tavascan inkluderer også avancerede parkeringsfunktioner, herunder fjernstyret parkeringshjælp (RPA).

CUPRA Tavascan er designet og udviklet i Barcelona og vil blive produceret på Volkswagen Group's Anhui-fabrik i Kina, der er en state-of-the-art global innovationshub for e-mobilitet.
CUPRA Tavascan er den ultimative drøm for enhver bilentusiast, der ønsker en elektrisk SUV-coupé med en sportslig køreoplevelse og den nyeste teknologi.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.