• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
19. april 2023 - Hyundai

Ny Hyundai klar til bestilling

Nu kan den nye IONIQ 6 fra Hyundai forudbestilles.

IONIQ 6, der får danmarkspremiere den 29. og 30. april, er netop kåret som ’World Car of the Year 2023’. IONIQ 6, der får danmarkspremiere den 29. og 30. april, er netop kåret som ’World Car of the Year 2023’.

Hyundai
 
Den nye elbil Hyundai IONIQ 6, der får danmarkspremiere hos landets Hyundai den sidste weekend i april, er netop kåret som ’World Car of the Year 2023’. Og som om det ikke er nok, hev den også priserne ’World Electric Vehicle’ og ’World Car Design of the Year’ med hjem - ligesom IONIQ 5 gjorde sidste år. Allerede fra i dag den 14. april kan Årets Bil i Verden 2023 forhåndsreserveres.
 
Med sit aerodynamiske design og store rækkevidde har IONIQ 6 modtaget stor opmærksomhed, selvom elbilen endnu ikke er lanceret herhjemme. 

Men nu er ventetiden heldigvis forbi, for allerede nu kan de første danskere forhåndsreservere bilen, der ligesom sin forgænger – den prisvindende og populære IONIQ 5 – er bygget på platformen E-GMP, hvilket gør den lynhurtige opladning mulig - helt op til 351 kilometer på bare 15 minutter. Og i den sidste weekend i april kan man se og røre IONIQ 6 hos landets Hyundai-forhandlere, der netop er kåret til ’Car of the Year’ – ’Årets Bil i Verden 2023’. Større bliver det ikke. 
 
“Vi glæder os til at kunne vise danskerne den tredobbelte prisvinder IONIQ 6, som vi er meget stolte af, og som folk allerede har udvist en enorm interesse for. Det viser med al tydelighed, at når danskerne skal vælge elbil, så går de efter hurtig opladning, stor rækkevidde og smukt design,” siger Annegrethe Skovby, pressechef for Hyundai Danmark. 
 
Udover en hurtig opladning kommer IONIQ 6 også med en imponerende rækkevidde. Rækkevidden på op til hele 614 km skyldes blandt andet bilens særlige design med en vindmodstandskoefficient på kun 0,21, hvilket er blandt de laveste på markedet. 

Priser starter fra 374.995 kr.
IONIQ 6 fås i batteristørrelserne 53 kWh og 77,4 kWh. Batteripakken med 53 kWh tilbydes i to udstyrsvarianter Essential og Advanced. For udstyrsvarianten Essential med baghjulstræk begynder prisen på 374.995 kr. Her er rækkevidden på op til 429 km, og inkluderet i prisen er også en lang liste med udstyr som for eksempel 12.3” touchskærm med dansk navigation og Bluelink. Med Bluelink kan man bl.a. varme bilen op på forhånd eller køle den ned, se opladningsstatus under opladning, starte og stoppe opladningen samt låse bilen på afstand.
 
Med samme batteripakke fås udstyrsvarianten Advanced for 30.000 kr. mere. Her får man yderligere udstyr i form af bl.a. head-up display, el-betjente forsæder, elektrisk lændestøtte til passager, varme i bagsæder, LED matrix forlygter for nær- og fjernlys, varmedæmpende forrude samt Highway Driving Assist niveau 2 – også kaldet motorvejsassistent samt automatisk nødbremse med krydsfunktion.

Kig forbi til Danmarkspremieren den 29. og 30. april og vær blandt de første til at se IONIQ 6 - Årets Bil i Verden 2023.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.