• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. oktober 2022 - Hyundai

Ny Hyundai med stor rækkevidde

Hyundai præsenterer den længe ventede nyhed IONIQ 6.

Hyundai glæder sig meget til at præsentere danskerne for den nye IONIQ 6 her ved eCarExpo i Bella Center og i særdeleshed i 2023 ude hos vores forhandlere. Hyundai glæder sig meget til at præsentere danskerne for den nye IONIQ 6 her ved eCarExpo i Bella Center og i særdeleshed i 2023 ude hos vores forhandlere.

Hyundai

 
I 2023 kan danskerne se frem til Hyundais banebrydende elbil, IONIQ 6, der har en rækkevidde på op til 614 km på én opladning. Men allerede i oktober kan man opleve den ved elbilmessen eCarExpo. 

Da Hyundai lancerede IONIQ 5 tilbage i 2021 rykkede Hyundai direkte op i førerfeltet blandt elbiler. Ja, faktisk blev førertrøjen indtaget, da den senere hen blev kåret til Årets Bil i Danmark i 2022 – og til Årets Bil i Verden. IONIQ 5 går fortsat sin sejrsgang verden over, og nu får den inden længe stærkt følgeskab i førerfeltet af den længe ventede IONIQ 6, som nu bliver præsenteret i Danmark på elbilmessen eCarExpo den 28.-30. oktober i Bella Center Copenhagen. 

”Vi glæder os meget til at præsentere danskerne for den nye IONIQ 6 her ved eCarExpo i Bella Center og i særdeleshed i 2023 ude hos vores forhandlere. Vi er stensikre på, at dens smukke design, fremragende ydeevne og langtrækkende batteri vil tage danskerne med storm – helt som det var tilfældet med IONIQ 5, da den blev lanceret,” fortæller pressechef for Hyundai Danmark, Annegrethe Skovby, og fortsætter:

”Batteriet i IONIQ 6 er intet mindre end imponerende. Med en rækkevidde på op til 614 kilometer (WLTP) på én opladning og et energiforbrug på ned til 13,9 kWh per 100 kilometer er IONIQ 6 blandt de mest energi-effektive elbiler på markedet. Med 800 volt-teknologien er det endvidere muligt at lynlade op til 351 km rækkevidde på bare 15 minutter.”
Det er Hyundai Motor Groups specialudviklede arkitektur til el-biler, Electric-Global Modular Platform (E-GMP), der er med til at gøre den hurtige opladning og store rækkevidde mulig. 
Nyt design er med til at øge komfort og køreglæde

Når batteriet er ladet op, har et omfattende aerodynamisk design og ingeniørarbejde gjort det muligt at øge rækkevidden på en opladning. Designet betyder f.eks. at IONIQ 6’s modstandskoefficient kun er på 0.21, hvilket er blandt det absolut laveste i industrien.
IONIQ 6’s strømlinede og aerodynamiske design med rene og enkle linjer samt de forskellige designelementer, som f.eks. den kuppelformede kabine, giver en stor indvendig rummelighed, der udnytter pladsen til fulde. Bagspoileren har en ducktail-form, der er med til at give bilen et godt vejgreb samtidig med, at den specialdesignede bagende hjælper med at mindske vindmodstanden.

Takket være den innovative Vehicle-to-Load-teknologi (V2L) og E-GMP kan IONIQ 6 fungere som en arbejdsstation eller en transportabel powerbank på hjul. Det gør det muligt for modellen at oplade elektriske apparater, som f.eks. en elcykel eller andre brugsting, der passer til den enkeltes behov og livsstil på farten. 

Vil man opleve IONIQ 6, kan du komme forbi elbilmessen eCarExpo i Bella Center den 28.-30. oktober.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.