• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. oktober 2022 - Toyota

Den nye Toyota Corolla

Toyota har åbnet for reservationer af den nye Corolla.

Den nye Corolla, der altså kan reserveres online på toyota.dk allerede nu, bliver introduceret i Danmark til foråret, hvor også priserne bliver offentliggjort. Den nye Corolla, der altså kan reserveres online på toyota.dk allerede nu, bliver introduceret i Danmark til foråret, hvor også priserne bliver offentliggjort.

Toyota
 
Toyota har netop åbnet for reservationer af den nye Corolla i Danmark. Verdens mest populære bilmodel gennem tiden, Corolla, introduceres til foråret og får den helt nye, femte generation hybridteknologi, kraftigere og mere effektive motorer, nye digitale løsninger og flere avancerede sikkerhedssystemer.
 
Med over 50 mio. solgte biler gennem tiden udmærker bilmodellen Toyota Corolla sig som verdens mest populære. Toyota er til foråret klar med en ny udgave og åbner nu for online-reservationer i Danmark.
 
Hvis man vil være blandt de første til at få leveret den nye Corolla til foråret, skal man altså ikke vente alt for længe med at gå ind på toyota.dk og reservere sin bil. En bil, der designmæssigt bygger videre på den eksisterende 12. generation, og som også byder på den helt nye, femte generation hybridteknologi, nye digitale løsninger og endnu højere sikkerhed.
 
Vanen tro kommer den nye Corolla i Danmark i to karosseriudgaver – hatchback og stationcar. De største forandringer og forbedringer ved den nye udgave mærker man for alvor, når man sidder bag rattet og tænder for bilen.
 
Den nye og femte generation hybridteknologi gør nemlig underværker ved de to forskellige hybridmotorer, man kan vælge imellem. Både 1.8-liters hybridmotoren og 2.0-liters hybridmotoren har fået større overarme og yder henholdsvis 140 og 196 hestekræfter, hvilket er 18 og 12 hestekræfter flere end forgængerne.
 
Mere naturlig følelse
En stor del af forklaringen finder man i det helt nye og kraftigere litium-ion batteri, der er blevet lettere, fylder mindre og alligevel er i stand til at levere mere power. Det har gjort underværker ved oplevelsen af accelerationen, som føles meget mere naturlig. Tidligere har fokus været på at skabe en mere linær accelerationskurve, men den nye Corolla har fået rekalibreret hybridstyringen, så systemet i endnu højere grad afspejler førerens intention og brug af speederpedal. Den mere naturlige følelse i accelerationen er opnået ved at sænke motoromdrejningerne og reducere motorlyden under accelerationen.
 
Lægger man en reservation på den nye Corolla, vil man også kunne se frem til en bil med nye digitale features. Kabinen byder allerede fra næstlaveste udstyrsudgave på en stor 10,5” antirefleks touch skærm med HD-opløsning samt et 12,3” digitalt display direkte foran føreren. Det digitale display kan tilpasses individuelt, så man kan få vist lige nøjagtig de informationer, man foretrækker.
 
Der medfølger fire års gratis abonnement til tjenesten Toyota Smart Connect eller Toyota Smart Connect+, hvilket giver adgang til forskellige tilkoblingstjenester i den digitale sky, fx navigation og live information om trafik på rejsen. En ny stemmegenkendelses-funktion til håndfri styring af multimediesystemet og af forskellige funktioner i bilen, som fx at åbne og lukke vinduerne, vil også kunne fås til den nye Corolla, der derigennem holder sig med helt fremme, når det handler om at tilbyde moderne, digitale løsninger.
 
Fjernstyring af funktioner
Det vil også være muligt at fjernstyre flere forskellige funktioner via Toyotas MyT-app så som at åbne og låse bilen, styre klimaanlægget og nedkøle eller opvarme kabinen, inden man kører af sted, eller aktivere katastrofeblinkene for lettere at kunne finde sin bil på parkeringspladsen.
 
Sikkerheden er som altid helt i top i alle udgaver af den nye Corolla med Toyota T-Mate, der byder på den seneste generation af sikkerhedspakken, Toyota Safety Sense. Her er der føjet endnu flere funktioner til for at sikre den højeste sikkerhed, og som noget nyt vil sikkerhedssystemet også kunne opdateres over-the-air, så bilen løbende kan få tilføjet nye sikkerhedsfunktioner, i takt med at de udvikles, i årene frem.
 
Den nye Corolla, der altså kan reserveres online på toyota.dk allerede nu, bliver introduceret i Danmark til foråret, hvor også priserne bliver offentliggjort.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.