• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
13. juli 2022 - Hyundai

Hyundai afslører IONIQ 6

Hyundai viser prototype af den nye sporty IONIQ 6.

Billederne viser IONIQ 6 prototype. Visse features, dele og udstyrsdetaljer kan derfor afvige fra produktionsmodeller. Billederne viser IONIQ 6 prototype. Visse features, dele og udstyrsdetaljer kan derfor afvige fra produktionsmodeller.

Hyundai

 
Hyundai afslører endnu en elbil: IONIQ 6, der er inspireret af Prophecy konceptbil, kombinerer styling med rummelighed og funktionalitet i et elegant 5-dørs Coupé design.
 
Det eksklusive eksteriører fanger straks opmærksomheden med detaljer som den LED-oplyste hækspoiler, der er med til at give bilen et særdeles sportsligt og aggressivt udtryk. samt den markante baglygte, som strækker sig over hele bagenden på bilen. Bilens sportslige fremtoning forstærkes yderligere med de krystal skarpe LED-Matrix forlygter.
 
I interiøret bliver passagererne omsluttet af lækre materialer og kan nyde den nye ambiente interiørbelysning, som tilbyder hele 64 forskellige farver eller seks forskellige tofarvede temaer, for at skabe lige netop den stemning passagererne ønsker.
 
Som det kendes fra IONIQ 5, er flere elementer og berøringsflader i interiøret på den nye IONIQ 6 også genbrugsmaterialer.
 
Den nye IONIQ 6 er teknisk avanceret og en stærk konkurrencedygtig nyhed i D-segmentet. Gennem den kendte E-GMP platform fra IONIQ 5 tilbyder den brugerne en rummelig kabine og gode køreegenskaber, takket være højvoltsbatteriets placering samt de korte udhæng for og bag.
 
”Hyundai har gjort sig umage med at gøre IONIQ 6 så strømlinet som muligt. Med et aerodynamisk design og en lav luftmodstandskoefficient på kun 0,21, vil IONIQ 6 være velegnet til langdistance kørsel. Derfor forventer vi os meget af bilen – også som firmabil,” siger Annegrethe Skovby, der er pressechef for Hyundai Danmark.
 
IONIQ 6 forventes at få verdenspremiere i juli 2022. Snart er det muligt at forhåndsbestille den i Danmark. Pris og lanceringsdato er dog endnu ukendt.
 
Billederne viser IONIQ 6 prototype. Visse features, dele og udstyrsdetaljer kan derfor afvige fra produktionsmodeller.
 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.