• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
6. juli 2022 - Hyundai

Se tegninger af Hyundai IONIQ 6

IONIQ 6 forventes at få verdenspremiere i juli 2022.

IONIQ 6 forventes at få verdenspremiere i juli 2022, og snart kan man forhåndsbestille den i Danmark. IONIQ 6 forventes at få verdenspremiere i juli 2022, og snart kan man forhåndsbestille den i Danmark.

Hyundai

Nu viser Hyundai Motor Company de første designskitser af elbilen IONIQ 6, som er den anden i rækken af IONIQ-familien.

Ligesom den populære IONIQ 5, vil den nye IONIQ 6 være baseret på E-GMP-platformen, der gør det muligt at lave ekstrem akselafstand og et plant gulv, så pladsen i kabinen udnyttes optimalt.

IONIQ 6, der bygges på en ren elektrisk platform, er Hyundais næste elbil og vil have et design, der er baseret på den flotte Prophecy-konceptbil. Hyundais designere har skabt en smuk, strømlinet og velproportioneret bil, der forener elektriske kørekomfort med et look, der hylder æstetisk minimalisme og en coupè-lignende silhuet.

I de kommende dage vil yderligere IONIQ 6-billeder blive afsløret. Og senere på måneden vil Hyundai Motor løfte sløret for både udvendige og indvendige designdetaljer af den nye elektrificerede IONIQ 6. 

IONIQ 6 forventes at få verdenspremiere i juli 2022, og snart kan man forhåndsbestille den i Danmark, dermed er en lancering meget tæt på.
 
Pris og lanceringsdato er dog endnu ukendt.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.