• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
26. maj 2022 - Vejdirektoratet

Fyld tålmodighed på tanken

Danmarks største dyrskue giver tæt trafik ved Roskilde.

Mellem 80.000 og 90.000 mennesker forventes at dukke op til det traditionsrige dyrskue i Roskilde. Foto: Roskilde Dyrskue. Mellem 80.000 og 90.000 mennesker forventes at dukke op til det traditionsrige dyrskue i Roskilde. Foto: Roskilde Dyrskue.

Vejdirektoratet 
 
Fyld tålmodighed på tanken og følg Vejdirektoratets trafikråd, hvis køreturen går forbi Roskilde-området i den kommende weekend. Danmarks største dyrskue og udendørs maskinudstilling begynder fredag den 27. maj og slutter søndag den 29. maj.
 
Hvis du har planer om at køre på Holbækmotorvejen eller Køgevej ved Roskilde i den kommende weekend, så skal du være forberedt på lidt ekstra rejsetid.
 
Fra fredag den 27. til og med søndag den 29. maj bliver der afholdt Roskilde Dyrskue, og arrangøren forventer et sted mellem 80.000 og 90.000 gæster. Det kommer til at skabe øget trafik på vejene, og der vil i perioder være tæt trafik i området omkring dyrskuepladsen i Roskilde.

Forvent derfor ekstra rejsetid fredag og lørdag mellem kl. 09.00 og kl. 14.00 omkring frakørsel 12 på Holbækmotorvejen i begge retninger. Vær også opmærksom på øget trafik på rute 14 Ringstedvej, rute 6 Køge og de omkringliggende mindre veje ved dyrskurpladsen.
Vejdirektoratet opfordrer gæster, der skal besøge Roskilde Dyrskue, og øvrige trafikanter til at afsætte ekstra tid til deres rejse og følge Vejdirektoratets trafikråd på dagen.

Gode råd til trafikanter
 
For gæster til Roskilde Dyrskue:
Kør i god tid, da trafikken vil være påvirket.
 
Slå navigationen fra og kør efter de gule skilte i området. Brug frakørsel 10 Roskilde Øst, frakørsel 13 Ringstedvej i vestgående retning og frakørsel 14 Roskilde Vest i østgående retning.

Overvej samkørsel eller benyt offentlig transport, da det vil være en hurtigere transportform.

Hold dig orienteret og hør DR P4 Trafik, mens du kører.

Søg aktuel trafikinformation, før du kører, på trafikinfo.dk.

For øvrige trafikanter:
Kør i god tid, da trafikken vil være påvirket.

Hold dig orienteret og hør DR P4 Trafik, mens du kører.

Søg aktuel trafikinformation, før du kører, på trafikinfo.dk.

For rejsende med kollektiv trafik:
Tjek din rute på rejseplanen.dk.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som eventet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.