• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
31. maj 2022 - Hyundai

Frygt ej hvis elbilen løber tør

Hyundai Vejhjælp leverer strøm, hvis elbilen er løbet tør.

Som en ekstra service kan Hyundai Vejhjælp nu også komme dig til undsætning, hvis din elbil løber tør for strøm. Som en ekstra service kan Hyundai Vejhjælp nu også komme dig til undsætning, hvis din elbil løber tør for strøm.

Hyundai

 
Hyundai Vejhjælp kan fremover tilgås digitalt via minHyundai-appen, hvilket gør det både nemmere og hurtigere at matche den strandede bilist med en servicevogn. Når man er blevet matchet med en servicevogn, kan man endvidere se dens position og forventede ankomsttid til stedet.

Samtidig er det nu også muligt for Hyundai Vejhjælp at komme med strømmen, hvis elbilen løber tør. Hyundai Danmark er det første bilmærke i landet, som lancerer denne innovative løsning i samarbejde med SOS International. 
 
De fleste bilister har på et tidspunkt stået fortvivlede i vejkanten og forsøgt at tilkalde vejhjælp, mens de har måttet skønne sig frem til deres eksakte position. 
 
Det behøver Hyundai-ejere dog ikke bekymre sig om længere. Hyundai Danmark har nemlig, som det første bilmærke i Danmark lanceret en løsning i samarbejde med SOS International, som fremover kan komme de nødstedte bilister til undsætning, hvis uheldet rammer – og så endda helt gratis.
 
Når man køber en ny Hyundai ved en dansk Hyundai-forhandler, får man nemlig automatisk gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa. Overholder man bilens serviceinterval og får den serviceret på et autoriseret Hyundai værksted, har man vejhjælp i hele bilens levetid. Dette gælder alle modeller uanset bilens årgang. 
 
Nemt og trygt
At levere kvalitetsydelser og digitale løsninger er konstant på Hyundai Danmarks dagsorden. Hvorfor Hyundai bilister nu vil have mulighed for at tilgå Hyundai Vejhjælp digitalt via minHyundai. Skulle uheldet være ude, gør denne funktion det muligt for Hyundai Vejhjælp at sørge for hurtigere og mere præcis hjælp.
 
”Vi er utroligt glade for at kunne annoncere, at Hyundai Vejhjælp nu kan tilgås digitalt via minHyundai, da vi ønsker at gøre det så nemt og trygt som muligt at bestille vejhjælp hele døgnet rundt, både i Danmark og resten af EU”. 
 
”At funktionen er digital muliggør, at vi kan sikre automatisk respons fra Hyundai Vejhjælp samt bruge GPS-signaler til at præcisere den nødstedte bilists lokation, hvilket er med til at mindske de udfordringer og den usikkerhed, der ofte præger de nødstedte bilister,” siger Annegrethe Skovby, der er pressechef for Hyundai Danmark
 
Hyundai Vejhjælp klar med reservedunk til elbiler
Som en ekstra service kan Hyundai Vejhjælp nu også komme dig til undsætning, hvis din elbil løber tør for strøm. Med en nødopladning kan Hyundai Vejhjælp hurtigt lade en elbil så meget op, at den kan køre videre ved egen kraft til den nærmeste ladestation. Dermed undgår man, at elbilen skal op på et fejeblad, hvis man kører tør for strøm.
 
Glæden er ligeledes at mærke hos brugere af funktionen. Rasmus Lorentzen, som er ejer af den populære elbil, Hyundai IONIQ 5, der vandt prisen som Årets Bil i Danmark 2022, oplevede for nyligt at løbe tør for strøm, og der var det en stor hjælp, at han havde minHyundai-appen ved hånden. 
 
”At bestille vejhjælp er jo enhver bilists værste mareridt, men at jeg nu kan tilgå Hyundai Vejhjælp digitalt via min app, gør det langt mere simpelt og brugervenligt. Jeg oplevede at stå midt i et område, hvis lokation jeg ikke kunne gengive, og her kom GPS-signalerne mig til undsætning. Derudover kunne jeg følge med i servicevognens position og ankomsttid, hvilket igen var med til at overskueliggøre processen,” siger Rasmus Lorentzen og fortsætter:
 
”Hyundai Vejhjælp mindsker min bekymring for at løbe tør for strøm. Det skaber en ro og en tryghed, at jeg kan søge om hjælp hos Hyundai med et enkelt klik, når uheldet opstår,” siger Rasmus Lorentzen.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.