• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
30. maj 2022 - Michelin

Michelin klar med nyt til SUV’er

Michelin klar med sit nye helårsdæk, CrossClimate 2 SUV.

Det nye dæk til SUV’er er det seneste i den nye generation af helårsdæk fra Michelin, der sikrer optimal fremkommelighed i stort set alle vejrforhold, uanset årstiden. Det nye dæk til SUV’er er det seneste i den nye generation af helårsdæk fra Michelin, der sikrer optimal fremkommelighed i stort set alle vejrforhold, uanset årstiden.

Michelin


Med lanceringen af det seneste medlem i den populære CrossClimate-familie, Michelin CrossClimate 2SUV, er Michelin klar med en testvinder på såvel sne som i vådt og tørt føre. Med den længste levetid i sin kategori giver dækket optimal sikkerhed helt ned til lovgrænsen på 1,6 mm mønsterdybde.
 
Michelin har netop lanceret sit nye helårsdæk, CrossClimate 2 SUV, i Europa. Det nye dæk til SUV’er er det seneste i den nye generation af helårsdæk fra Michelin, der sikrer optimal fremkommelighed i stort set alle vejrforhold, uanset årstiden. Som de øvrige CrossClimate-udgaver er CrossClimate 2 SUV certificeret 3PMSF (3 Peak Mountain Snow Flake) for dets stærke egenskaber i kulde og sne.

Testvinder: Greb i sne og bremseevne på sne, våd og tør vej1, 2, 3
I CrossClimate SUV2 anvender Michelin en kombination af innovative teknologier for at sikre solidt greb og god kontrol året rundt. Herunder Michelin EverGrip, der optimerer bremseegenskaberne på både tør, våd og snedækket vej. 

De teknologiske fremskridt slår klart ud i test, hvor CrossClimate SUV2 er førende i sin kategori mht. bremseegenskaber:
 
på sne1, gennemsnitligt 5 meter kortere end konkurrenterne.
på våd vej2, gennemsnitligt 2 meter kortere end konkurrenterne (ved 1,6 mm mønster)
på tør vej3.

Og sammenlignet med konkurrenterne præsterer CrossClimate SUV2 næsten 20% mere greb på sne4.
 
Lang levetid uden kompromisser
Ved hjælp af teknologien MaxTouch Construction har Michelin CrossClimate 2 SUV i gennemsnit 5.000 km længere levetid end konkurrerende, premiumdæk5. Det, uden at den længere levetid går ud over dækkets høje sikkerhed - helt ned til 1,6 mm mønsterdybde 2-3-4 og uanset vejrforholdene. For bilisterne betyder den lange levetid, at de sparer på dækbudgettet. Samtidig betyder levetiden, at færre dæk skal udskiftes, og det begrænser behovet for råmaterialer til nye dæk og i sidste ende mængden af dækaffald.
Michelin CrossClimate 2 SUV er allerede i handlen. Dækket fås i 40 dimensioner fra 17” til 20” og er designet til maksimal sikkerhed for SUV-ejere uanset køretøjet.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.