• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
23. maj 2022 - Ford

Ford klar med elektrisk varebil

Produktionen forventes at begynde i anden halvdel 2023.

Ford E-Transit Custom er den næste elektriske varebil fra Ford. Ford E-Transit Custom er den næste elektriske varebil fra Ford.

Ford
 
Der er fuld fart på Fords rejse mod en elektrisk fremtid. Fords første 100 % elektriske varebil er for nylig rullet af samlebåndet, og nu er der igen noget at glæde sig med afsløringen af Fords næste elektriske varebil – E-Transit Custom.

Den populære Transit Custom får sat strøm til og kommer nu i en 100 % elektrisk udgave under navnet E-Transit Custom. Med en rækkevidde på op til 380 km., fuld trækkapacitet og DC-hurtiglader er den elektriske varebil på mange måder et sikkert og oplagt valg i overgangen til elektriske varebiler. 

Varebilskunderne vil udover en elektrisk drivlinje også få gavn af fede features som ProPower Onboard-funktionen, der blandt andet kan strømforsyne værktøj, telefoner eller lamper for at oplyse arbejdsområdet på byggepladsen. 
 
Der er kælet for detaljerne på den nye E-Transit Custom. For eksempel med det markante design af varebilens LED-lygter. 

Den nye E-Transit Custom lægger sig i slipstrømmen af Ford E-Transit, der har fået en overvældende modtagelse. E-Transit er for nylig blevet lanceret i Europa, men allerede inden de første varebiler forlod fabrikken i Tyrkiet, havde Ford modtaget flere end 5.000 europæiske bestillinger på den eftertragtede varebil.

Høje forventninger på det danske marked
Ford er for ottende år i træk markedsleder på varebiler i Danmark. Transit Custom har længe været populær blandt varebilskunderne, hvilket senest var særlig tydelig, da den i sidste måned gav personbilerne baghjul som mest solgt bil. Her var varebilen den mest solgte bil i Danmark på tværs af alle segmenter i første kvartal*. Nyheden om en elektrisk udgave af den eftertragtede varebil skaber derfor stor glæde herhjemme. 

- Vi har store forventninger til E-Transit Custom. Vi glæder os meget til at kunne tilbyde vores kunder endnu en elektrisk varebil, der ikke kun får glæde af at køre elektrisk, men også af flere nye features som for eksempel fordelene ved Ford Pro, siger Tom Maxmølris, Head of Commercial Vehicles, Ford Danmark. 

Øget produktivitet for Fords varebilskunder
Fords verdensomspændende serviceprogram, Ford Pro, er netop blevet lanceret til Fords europæiske varebilskunder. Med innovative digitale løsninger samler Ford Pro en række services i én dedikeret platform, hvor kunderne kan administrere deres forbundne og elektrificerede flådebiler. 

I dag har varebilskunder aftaler med adskillige udbydere, når de skal finde løsninger til deres varebilsflåder indenfor alt fra finansiering, software, opladning osv. Det kræver både tid og energi, men med Ford Pro samler Ford alle services ét sted. Ford Pro holder derudover kunderne opdateret om flådens tilstand via liveopdateringer fra varebilerne, mens kunderne også får hjælp til software, ladeløsninger og finansiering.

På den måde får varebilskunderne det bedst mulige overblik over deres flåde kombineret med lavere omkostninger og øget oppetid.

Fords elektriske fremtid
Inden udgangen af 2024 vil Ford lancere fire elektriske varebiler og i alt ni elektriske biler. Ford har for nylig fremlagt en ambitiøs plan for et elektrisk modelprogram. Det elektriske modelprogram er en del af Fords globale plan om at reducere CO2-udledningen markant med et konkret mål om, at Fords fabrikker, distribution og leverandører skal være CO2-neutrale i 2035.
 
Yderligere detaljer om E-Transit Custom offentliggøres i efteråret.

Produktionen forventes at begynde i anden halvdel af 2023.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.