• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
10. maj 2022 - Aiways

Aiways U5 får tre-faset lader

De første U5 med tre-faset lader kommer til efteråret.

Aiways introducerer også en ny farve til U5, Graphite Grey - grafit grå. Aiways introducerer også en ny farve til U5, Graphite Grey - grafit grå.

Aiways

 
Den elektriske SUV Aiways U5 kan nu bestilles med tre-faset lader, der gør det muligt at lade bilens batteri fra nul til 100 procent fra en hjemmelader på kun 7,5 timer. Med ét-faset lader tager det omkring 20 timer at lade bilen helt op fra en hjemmelader.

I praksis vil brugerne dog kun mærke forskel, hvis deres kørselsbehov er over 150 kilometer om dagen. Biler med ét-faset lader kan nemlig uden problemer kunne nå at lade batteriet fuldt op i løbet af otte timer, hvis de kører under 150 kilometer om dagen. Aiways U5 kan fortsat hurtiglade med en effekt på op til 90 kW.
 
De første U5 med tre-faset lader ventes til Danmark til efteråret. Prisen for en U5 Premium med tre-faset lader er 349.990 kr. Aiways fortsætter med at sælge biler med ét faset lader til gammel pris i en begrænset periode. Samtidig med opgraderingen af laderen på bilen introducerer Aiways en ny farve til bilen, Graphite Grey.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.