• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. maj 2022 - Ford

Elektrisk varebil fra Ford

Der er noget at glæde sig til for Fords varebilskunder.

Den nye varebil afsløres d. 9. maj kl. 10.00. Indtil da kan du få et sneak peek af varebilen nederst i artiklen. Den nye varebil afsløres d. 9. maj kl. 10.00. Indtil da kan du få et sneak peek af varebilen nederst i artiklen.

Ford

 
Der er igen noget at glæde sig til for Fords varebilskunder. Om kort tid afslører Ford endnu et skud på stammen i en lang række af elektriske varebiler. I disse dage ruller Fords første elektriske varebil, Ford E-Transit, af samlebåndet på fabrikken i Tyrkiet og kan snart ses på de europæiske veje.
 
Det er endnu ikke afsløret, hvilken model der skal lægge sig i slipstrømmen af Ford E-Transit, men Ford har for nylig fremlagt en ambitiøs plan for et elektrisk modelprogram, der blandt andet omfatter fire elektriske varebiler.

Inden udgangen af 2024 vil Ford lancere hele ni elektriske biler. Det elektriske modelprogram er en del af Fords globale plan om at reducere CO2-udledningen markant med et konkret mål om, at Fords fabrikker, distribution og leverandører skal være CO2-neutrale i 2035.
 
Den nye varebil afsløres d. 9. maj kl. 10.00. Indtil da kan du få et sneak peek af varebilen her:

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.