• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
21. april 2022 - Hyundai

Årets Bil i Verden

Hyundai har igen opnået international anerkendelse.

IONIQ 5 tog tre priser med hjem. Dermed har elbilen ryddet bordet ved at vinde samtlige mulige titler. IONIQ 5 tog tre priser med hjem. Dermed har elbilen ryddet bordet ved at vinde samtlige mulige titler.

Hyundai

Hyundai IONIQ 5 er med sin rummelighed, flotte design og lynhurtige opladning netop blevet hædret med hele tre verdenspriser ved dette års World Car Awards. Ikke alene blev den kåret til Årets Bil i Verden, den tog også priserne for Årets Elbil og Årets Bildesign 2022 i Verden. Dermed blev IONIQ 5 den store vinder ved World Car Awards 2022.
 
Hyundai har igen opnået international anerkendelse. Denne gang ved dette års World Car Awards. Rent faktisk tager IONIQ 5 hele tre priser med hjem. Dermed har den populære elbil ryddet bordet ved at vinde samtlige mulige titler. 
 
IONIQ 5 har i forvejen taget europæerne og danskerne med storm. Ikke nok med, at den er kåret som Årets Bil i Verden, så er IONIQ 5 bl.a. også kåret som Årets Bil i hele syv lande: Danmark, Tyskland, Storbritannien, Norge, Schweiz, Irland og Estland. Vi er ovenud begejstrede,” siger Annegrethe Skovby, pressechef hos Hyundai Danmark.
 
Årets Bil i Danmark er også Årets Bil i Verden
De mange innovative features, hurtige opladningstid og unikke design er ikke gået ubemærket hen, hvilket den nylige kåring som Årets Bil i Verden 2022 er et bevis på. World Car of the Year afholdes hvert år og er den største pris, når det gælder kåringer af nye biler. Mere end 100 motorjournalister fra hele verden er med i juryen. Vinderne blev offentliggjort den 13. april på den internationale biludstilling i New York. 
 
Ved dette års modelskift til 2023 vil IONIQ 5 blive udstyret med et større batteri på 77,4 kWt , der leverer op til 325 hk og en endnu længere rækkevidde. Samtidig byder den på en række nye funktioner, herunder videobaserede digitale sidespejle og bakspejl samt mulighed for forvarmning af batteripakken for endnu mere effektiv opladning – særligt i koldt vejr. Det vides ikke præcist, hvornår de første 2023-modeller kommer til Danmark, men formentlig i sidste halvdel af 2022.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.