• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
3. januar 2022 - ŠKODA

Verdenspremiere på ny ŠKODA

Den nye ŠKODA KAROQ kommer til Danmark til sommer.

Nu er den opdaterede KAROQ parat til at forsætte succesen med nye designelementer ude og inde samt nyeste generation EVO-motorer. Nu er den opdaterede KAROQ parat til at forsætte succesen med nye designelementer ude og inde samt nyeste generation EVO-motorer.

ŠKODA


Den nye ŠKODA KAROQ har bl.a. en redesignet front med en mere markant fremtoning.
ŠKODAs mellemstore SUV er opdateret med et mere markant design, bæredygtige nyheder i kabinen og nyeste generation EVO-motorer.
 
KAROQ er den model, som ŠKODA har leveret næstflest af på verdensplan i 2020 og første halvdel af 2021 – kun overgået af OCTAVIA. Siden KAROQ kom på markedet for fire år siden, har ŠKODA solgt over en halv million af den mellemstore SUV, som bl.a. er populær pga. sin rummelighed og fleksibilitet. F.eks. rummer KAROQs bagagerum 521 liter/1.630 liter, og tilvælger man det for klassen unikke VarioFlex-system, hvor sæderne kan forskydes individuelt eller tages helt ud, får man 588 liter med sæderne skubbet frem – og hele 1.810 liter med sæderne afmonteret.

Nu er den opdaterede KAROQ parat til at forsætte succesen med nye designelementer ude og inde samt nyeste generation EVO-motorer.

Selvsikkert look og nye LED-lygter 
Mest markant er den redesignede front, som giver KAROQ et mere selvsikkert look. Den nu sekskantede kølergrill er blevet bredere, og sammen med en ny forkofanger og smallere LED-forlygter, som nu også fås med fuld LED og matrix-teknologi, er den nye KAROQ mere dynamisk at se på. 

Bagenden er ligeledes blevet redesignet med bl.a. en forlænget, indfarvet spoiler, som får KAROQ til at syne længere set fra siden. Den er integreret med en lille spoiler i hver side af bagruden, og sammen reducerer de luftturbulensen bag bilen og forbedrer dermed KAROQs aerodynamik.

Derudover har bagenden nye baglygter med fuld LED som standard og mulighed for dynamisk blinklys. Som et ŠKODA-karakteristika er baglygterne C-formede og har krystalstruktur.

For at give det nye design et ekstra touch introducerer ŠKODA to nye metallakeringer til KAROQ – ikke mindst den iøjnefaldende Phoenix Orange. Der er desuden tre nye alufælge, hvoraf to har sorte plastik-indlæg, som forbedrer aerodynamikken.

Sædebetræk af genbrugsplast
Interiøret i den nye KAROQ er mere bæredygtigt og behageligt. F.eks. kan man nu tilvælge en Eco-pakke med et sædebetræk, der føles som læder, selvom det er lavet af genbrugte PET-flasker. Desuden er der – afhængigt af udstyrsniveau – forskellige nye, dekorative design på instrumentbord og i sidedøre, og ambiente-belysningens LED-lys skaber god stemning med flere features.

Hvad angår infotainmentanlæg, har KAROQ nu nyeste generation, som altid er online og kan fås med ŠKODAs digitale assistent ‘Laura’, som forstår og taler dansk. Touchskærmen er op til 9,2” stor, og den kan kombineres med et digitalt cockpit med en skærm på hele 10,25”.
 
Vælg mellem fire EVO-motorer
Under motorhjelmen stiller KAROQ med ŠKODAs nye generation af EVO-motorer. Mindste TSI-motor er 1.0 TSI EVO med 110 hk/200 Nm, og den største er 1.5 TSI EVO med 150 hk/250 Nm, som desuden kan fås med 7-trins DSG-automatgear.

Hvad angår TDI-dieselmotorer, kan man vælge mellem 2.0 TDI EVO med 116 hk/300 Nm og 2.O TDI EVO med 150 hk/360 Nm, hvor førstnævnte også kan fås med 7-trin DSG-automatgear, og sidstnævnte kan fås med 7-trins DSG-automatgear og firehjulstræk.
 
Den nye ŠKODA KAROQ kommer til Danmark til sommer.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.