• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
12. december 2021 - Hyundai

Hyundai på rollelisten

Hyundai IONIQ 5 og TUCSON med i ny Spider-Man film.

Filmen er instrueret af Jon Watts og skrevet af duoen Chris McKenna og Erik Sommers.  ”Spider-Man: No Way Home” har biografpremiere den 16. december 2021. Filmen er instrueret af Jon Watts og skrevet af duoen Chris McKenna og Erik Sommers. ”Spider-Man: No Way Home” har biografpremiere den 16. december 2021.

Hyundai

Når den nyeste ”Spider-Man: No Way Home” vises på det store lærred, er der dømt heftig action og fart over feltet.

I superheltefilmen spiller den populære elbil IONIQ 5 og SUV’en TUCSON en markant rolle. Så hvis man er til superhelte og edderkopper, er det oplagt at lægge billet ind på ”Spider-Man: No Way Home”, der har premiere i biografer verden over fra den 16. december 2021.
 
Nu er der god grund en tur i biografen. I hvert fald hvis man er til superhelte og edderkopper. For den 16. december får den nye ”Spider-Man: No Way Home” premiere i danske biografer med Tom Holland i hovedrollen som Spider-Man. I filmen bliver Spider-Mans identitet afsløret for alle, og han kan ikke længere adskille sit normale liv fra sit superhelte-liv. Da han beder Doctor Strange om hjælp, tvinger det ham til at opdage, hvad det vil sige at være ham.
 
Den spritnye film ”Spider-Man: No Way Home”, er den tredje i rækken som Sony Pictures og Marvel Cinematic Univers har lavet sammen. I filmen oplever man den populære elbil IONIQ 5 og den sporty SUV TUCSON på bedste action-maner, der fører til masser af underholdende scener.
 
Filmen er instrueret af Jon Watts og skrevet af duoen Chris McKenna og Erik Sommers. 
”Spider-Man: No Way Home” har biografpremiere den 16. december 2021.

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.