• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
1. september 2021 - Hyundai

Oplev IONIQ 5 midt i København

Hyundai er klar med pop-up-butik i hjertet af København.

Butikken i Aksel Towers er åben for alle fra 1. september. Åbningstiderne er kl. 11-18 på hverdage og kl. 11-16 i weekenden. Butikken i Aksel Towers er åben for alle fra 1. september. Åbningstiderne er kl. 11-18 på hverdage og kl. 11-16 i weekenden.

Hyundai

Kom og oplev den nye elbil IONIQ 5 i Hyundais pop-up-butik i Axel Towers ud til Jernbanegade fra den 1. - 30. september. Elbilen, der designmæssigt, er i en klasse for sig selv, har fået stående applaus fra anmeldere over hele verden.
 
Hyundai er nu klar med en pop-up-butik i hjertet af København. Her vil man bl.a. vise den nye IONIQ 5, der er kåret som den hurtigste til at oplade batteriet blandt 21 elbiler i en undersøgelse fra Norsk Automobilforbund, NAB. Via en lynlader med en effekt på 350 kWt kan IONIQ 5 på bare 5 minutter nemlig lade 100 km ekstra rækkevidde og fra 10 - 80 % på ca. 18 minutter. 
 
Pop-up-butikken vil være at finde i Aksel Towers midt i København og har fokus på Hyundais elektrificerede modeller, som udover IONIQ 5 også tæller brintbilen NEXO, KONA Electric, TUCSON Plug-in Hybrid samt SANTA FE plug-in hybrid. Dermed byder den spændende butik på både el-, brint- og plug-in hybridbiler.
 
”Vi har glædet os utroligt meget til at kunne slå dørene op og vise vores elektriske modeller frem. Med IONIQ 5 sker der virkelig noget interessant – hvor man i de seneste år har fokuseret på elbilernes rækkevidde pr. opladning, kommer ladetiden til at fylde mere fremover, og blandt andet her udmærker IONIQ 5 sig. Vi glæder os til at vise vores store udvalg  frem i butikken i København,” siger pressechef for Hyundai Danmark, Annegrethe Skovby, og fortsætter:
 
”I pop-up-butikken vil man kunne se, røre og sidde i bilerne, ligesom vi også vil skabe spændende events, hvor det vil være muligt at prøvekøre IONIQ 5.”
 
IONIQ 5 tilbydes med to forskellige batteristørrelser på henholdsvis 58 kWt, som har en rækkevidde på op til 384 km, og en batteristørrelse på 72,6 kWt med en rækkevidde på op til 481 km på en enkelt opladning. Udover at IONIQ 5 lader hurtigt og kører langt, så har den et forfriskende design og en imponerende rummelighed – uanset variant. Priserne starter ved 319.995 kr. Men det er også muligt at privatlease bilen til en fast, lav månedlig ydelse.
 
Butikken i Aksel Towers er åben for alle fra 1. september, og der vil være eksperter, der kan fortælle om bilerne. Åbningstider er kl. 11-18 på hverdage og kl. 11-16 i weekenden. 

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag


Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.